19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Bir tek o başardı! Kerem Aktürkoğlu'dan dev başarı

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da yükselen performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın kötü bir sezon geçirmesine rağmen Kerem Aktürkoğlu, 9 gol ve 7 asistle takımının en iyisi oldu.

Star.com.tr10 Şubat 2022 Perşembe 05:01 - Güncelleme:
Bir tek o başardı! Kerem Aktürkoğlu'dan dev başarı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu, performansıyla takımının en iyisi olmayı başardı. 9 gol ve 7 asistle takımına katkıda bulunan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılılarda en çok gol ve asist yapan oyuncu olmayı başardı.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

KEREM AKTÜRKOĞLU, GALATASARAY'DA FORVETLERİ SOLLADI

Sezon başından bu yana kötü bir gidişatı olan Galatasaray'ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, takımında en çok gol ve asist yapan oyuncu oldu. Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 4 gol atan Halil Dervişoğlu ile Mbaye Diagne'yi ve 6 gol atan Mostafa Mohamed'i geçerek 9 golle takımına katkıda bulundu.

KEREM AKTÜRKOĞLU, EN ÇOK ASİST YAPAN İSİM OLDU

Asist konusunda da 5 asist yapan Olimpiu Morutan'ı sollayarak 7 asistle takımına katkıda bulunan Kerem Aktürkoğlu bu alanda da takımının en iyisi oldu.

GALATASARAY'IN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 36 resmi maçta 9 gol ve 7 asistle takımına katkı sağlayarak dikkat çekti. 36 maçın 31'inde ilk 11'de yer bulan 23 yaşındaki milli oyuncu performansıyla büyük beğeni toplarken. Öte yandan genç oyuncunun adı transfer konusunda birçok Avrupa kulübüyle anılmıştı.

Star.com.tr