25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Kerem Aktürkoğlu resmen imzayı atıyor! Yeni adresini duyurdular...

Kerem Aktürkoğlu için Borussia Dortmund kesenin ağzını açtı. Alman ekibinde göreve getirilen yeni teknik direktör Edin Terzic'in Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu'nu ısrarla istediği ve 15 ila 20 milyon euro bonservis bedeliyle transferin gerçekleşeceği iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi30 Mayıs 2022 Pazartesi 18:32 - Güncelleme:
Ve Kerem Aktürkoğlu resmen imzayı atıyor! Yeni adresini duyurdular...

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren ve birçok Avrupa ekibinin ilgisini çeken Kerem Aktürkoğlu için Borussia Dortmund devreye girdi. Alman ekibinde teknik direktörlüğe getirilen Edin Terzic'in Kerem Aktürkoğlu'nu ısrarla istediği ve transferin 15 ila 20 milyon euro arasında bir rakamla biteceği iddia edildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA EDIN TERZIC KANCASI

Almanya basınında yer alan habere göre; Bundesliga ekibinde teknik direktörlüğe getirilen Edin Terzic, Galatasaray'ın parlayan yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nu ısrarla takımında görmek istiyor.

RAKAM BELLİ OLDU

Haberde, Borussia Dortmund'un Kerem Aktürkoğlu transferini 15 ila 20 milyon euro arasında bir rakama gerçekleştireceği belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Kerem Aktürkoğlu, 2026'nın yazına kadar sözleşmesi bulunan Galatasaray'da bu sezon 52 resmi maçın 46'sında ilk 11'de yer aldı. 23 yaşındaki milli yıldız, bu karşılaşmalarda 13 gol ve 13 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi