18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Ve Marek Hamsik'in yeni adresini duyurdular! Resmen imzayı atıyor...

Marek Hamsik, Trabzonspor'un şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden biri oldu. Başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Marek Hamsik'in bordo-mavili takımdan ayrılmak istemediği ve sözleşme uzatmak istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi17 Mayıs 2022 Salı 18:01 - Güncelleme:
Ve Marek Hamsik'in yeni adresini duyurdular! Resmen imzayı atıyor...

Trabzonspor'un 38 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğunda takımın vazgeçilmezi olan Marek Hamsik kararını verdi. Kariyerinde ilk lig şampiyonluğu bordo-mavililerde yaşayan Marek Hamsik'in takımdan ayrılmak istemediği ve yeni sözleşme imzalayarak kariyerine Karadeniz ekibinde devam etmek istediği öne sürüldü.

MAREK HAMSIK, TRABZONSPOR'UN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Süper Lig'de 38 yıl aranın ardından şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'da Marek Hamsik takımın en önemli isimlerinden biri oldu. Bu sezon 32 resmi maçta forma giyen Slovak oyuncu başarılı performansıyla büyük beğeni toplayarak taraftarın sevgilisi oldu.

MAREK HAMSIK, TÜRKİYE'DE KALMAK İSTİYOR

Slovakya basınında yer alan habere göre; Marek Hamsik, kariyerini Trabzonspor'da sürdürmek, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek ve bordo-mavililerle yeni sözleşme imzalamak istiyor. Tecrübeli yıldızın Karadeniz ekibinden ayrılma gibi bir planı yok.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

BU SEZONKİ PERFORMANSI

34 yaşındaki Slovak yıldız, bu sezon bordo-mavili formayla 32 resmi maçta forma giyerken 2 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi