25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ve Şenol Güneş resmen geri dönüyor! İşte yeni adresi...

Şenol Güneş, son olarak A Milli Takım'da görev almıştı. Fransa Ligue 1'den düşen Saint Etienne'in deneyimli teknik adam Şenol Güneş'i takımın başına getirmek istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Star Gazetesi23 Haziran 2022 Perşembe 15:34 - Güncelleme:
Ve Şenol Güneş resmen geri dönüyor! İşte yeni adresi...

Şenol Güneş için Ligue 1'den düşen Saint Etienne harekete geçti. Fransız ekibinin son olarak A Milli Takım'da görev alan Şenol Güneş'i çok istediği ve deneyimli hocaya teklif götürmeye hazırlandığı iddia edildi.

SAINT ETIENNE, ŞENOL GÜNEŞ'İ İSTİYOR

Fransa basınında yer alan habere göre; Geçtiğimiz sezon Ligue 1'e veda eden Saint Etienne, Şenol Güneş'e talip oldu. Fransız ekibi önümüzdeki günlerde deneyimli teknik adama teklif götürecek.

BAE VE ARABİSTAN'DAN DA TALİP VAR

Haberde, Şenol Güneş'in Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden de taliplerinin olduğu belirtildi.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ŞENOL GÜNEŞ'İN KARNESİ

A Milli Takım'la 2002 Dünya Kupası'nda 3. olmayı başaran Şenol Güneş, Beşiktaş ile 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Süper Lig'de şampiyonluk yaşamıştı. Güneş, Trabzonspor'da 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa kaldırma başarısı gösterdi. 70 yaşındaki çalıştırıcı son olarak tekrar A Milli Takım'da görev aldı.

Star Gazetesi