19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yok böyle teklif! Andreas Cornelius için servet döktüler: Tarihe geçecek rakam...

Andreas Cornelius, Trabzonspor'daki başarılı performansıyla Avrupa ekiplerini peşine takmaya devam ediyor. Premier Lig takımlarından Brentford'un Andreas Cornelius için 20 milyon pound ödemeye hazır olduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Star Gazetesi1 Temmuz 2022 Cuma 21:36 - Güncelleme:
Yok böyle teklif! Andreas Cornelius için servet döktüler: Tarihe geçecek rakam...

Trabzonspor'da başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan Andreas Cornelius'a Brentford talip oldu. İngiliz ekibinin Andreas Cornelius için 20 milyon poundu gözden çıkardığı iddia edildi.

ANDREAS CORNELIUS İÇİN GELİYORLAR

İngiltere basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekiplerinden Brentford, Andreas Cornelius için kesenin ağzını açtı. Ada ekibi Danimarkalı golcü için Trabzonspor'a teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

TARİHE GEÇECEK ÇILGIN RAKAM

Haberde, Brentford'un Andreas Cornelius için 20 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Eğer transfer bu rakamla gerçekleşirse Andreas Cornelius, bordo-mavili takımın en pahalı transfer satışı olarak tarihe geçecek.

Bordo-mavililer Cornelius'u geçtiğimiz yaz transfer döneminde Parma'dan 5.12 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

ANDREAS CORNELIUS'UN TÜRKİYE KARNESİ

Andreas Cornelius, geçtiğimiz sezon 42 resmi maçın 31'inde ilk 11'de yer aldı ve toplam 2681 dakika sahada kaldı. 29 yaşındaki Danimarkalı golcü bu karşılaşmalarda 17 gol ve 5 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi