24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye milletiyle yeni bir yükselişin içindedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yetim Çocuklarla İftar Programı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan programda, 'Türkiye yeniden dünyanın liderliğine talip devleti ve insanlığın vicdanını, merhametini, umudunu kendinde toplayan milletiyle yeni bir yükselişin içindedir.' ifadelerini kullandı.

AA23 Nisan 2022 Cumartesi 22:07 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye milletiyle yeni bir yükselişin içindedir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesi'ndeki çocuklarla iftarda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Maltepe'deki Küçükyalı Çocuk Evleri Sitesi'ni ziyaret etti.

ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından karşılanan Erdoğan çifti, iftar yaptıkları 9 ile 12 yaş arasındaki 50 çocukla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur'an-ı Kerim okunan programda çocuklara hediye verdi, onlarla fotoğraf çektirdi.

ESNAFIN İŞ YERİNE MİSAFİR OLDU

Programın ardından buradan ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini çaya davet eden bir esnafın iş yerine misafir oldu. Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunan çevredeki vatandaşları selamladı.

"TÜRKİYE MİLLETİYLE YENİ BİR YÜKSELİŞİN İÇİNDEDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı iftar programında, "(Çocuklar) Sizlerden bizim bıraktığımız yerden teslim alacağınız bu kutlu bayrağı her alanda dünyanın zirvesine çıkartmanızı özellikle istiyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Türkiye yeniden dünyanın liderliğine talip devleti ve insanlığın vicdanını, merhametini, umudunu kendinde toplayan milletiyle yeni bir yükselişin içindedir."