19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Semiha Yıldırım'a ahlaksızca saldırmıştı! Özeren'den pişkin cevap: Pişman olacak bir şey yapmadım, niye olayım?

Bursa'da, sosyal medya hesabından AK Parti Milletvekili Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan İYİ Parti'li Özeren adliyeye sevk edildi. Bir muhabir tarafından Özener'e yöneltilen 'pişman mısınız?' sorusuna Özener'in 'pişman olacak bir şey yapmadım, niye pişman olayım' şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

AA10 Temmuz 2020 Cuma 19:02 - Güncelleme:

Paylaşımlarıyla ilgili olarak "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek" ile "Cumhurbaşkanına hakaret" iddiasıyla Osmangazi ilçesinde gözaltına alınan Özeren'in emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Özeren, ardından adliyeye sevk edildi.

Özeren, adliyeye sevki sırasında muhabirin kendisine yönelttiği "Tweetler ile ilgili bir şey söylemek ister misiniz?" sorusuna "mahkemede, savcılıkta söyleyeceğim" şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine muhabir tarafından Özener'e yöneltilen "pişman mısınız?" sorusuna Özener'in cevap olarak "pişman olacak bir şey yapmadım, niye pişman olayım" şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

İYİ Parti'li Özeren, Semiha Yıldırım'a ahlaksızca saldırdı!

Daha önce İYİ Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Özeren, 2018 yılında yapılan seçimlerde aynı partiden milletvekili aday adayı olmuştu.