20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Meclis Başkanı Şentop'tan, Giresun'da hastanede fenalaştığı anın görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Hasan Macit'e destek telefonu

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, hastanede koltuğun üzerinde fenalaştığı anlar hastane başhekiminin sekreteri tarafından sosyal medyada paylaşılan Hasan Macit'i aradı.

22 Ocak 2022 Cumartesi 16:13 - Güncelleme:
Meclis Başkanı Şentop'tan, Giresun'da hastanede fenalaştığı anın görüntüleri sosyal medyada yayınlanan Hasan Macit'e destek telefonu

Şentop, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinden döner dönmez, sosyal medyada paylaşılmasından dolayı üzüntü duyduğu görüntüler nedeniyle Giresun'un Doğankent ilçesinde yaşayan Hasan Macit'e ulaştı. 75 yaşındaki Hasan Macit'le telefonla görüşerek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de destek mesajı verdi.

Hasan Macit de Şentop'la konuşmasında devletin kendisine destek verdiğini ve Tıp Fakültesi hastanesi dahil olmak üzere 5-6 ameliyatının yapıldığını anlattı.

Şentop, yapılan muamelenin bir sağlık çalışanına yakışmayan davranış olduğunu belirterek, konuyla ilgili takibin yetkililer tarafından yapıldığını söyledi. Meclis Başkanı Şentop, "İnsanlık hali. Hepimiz yaşlanacağız yaşlıyız, hepimiz hastalanacağız hastalanıyoruz. Dolayısıyla bu konuda daha çok bir hassasiyetle hareket etmesi gerekir herkesin.

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Biz de takip edeceğiz sağlıkla ilgili gelişmelerini inşallah. Allah'a emanet ol" dedi.

Hasan Macit'in, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hastanede muayene için bulunduğu sırada görüntüsünün kayda alındığı belirtildi. Son olarak damağından ameliyat olan Hasan Macit'in ameliyatıyla ilgili gelişmeler ve sağlık durumu Meclis Başkanı Şentop tarafından takip edilecek.

OLAYLA İLGİLİ NOT:

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim sekreteri Gülsen K., bir hastanın koltukta fenalaşarak acı çektiği anları kayda alıp, sosyal medyada şarkı ekleyerek paylaşmıştı. Büyük tepki çeken paylaşım sonrası Gülsen K. ise sosyal medya platformundaki paylaşımını tepkiler üzerine kaldırmıştı. Görevden alınan sekreter hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştı.