19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Nesquik Kahvaltılık Gevrek şimdi bar halinde

Tam tahıl, vitamin ve mineral dolu içeriği ile çocukların güne sağlıklı ve aktif bir başlangıç yapmalarını sağlayan Nesquik kahvaltılık gevrekler, yeni formu ‘Nesquik Tam Tahıllı Bar’ olarak çocukların hep yanında.

14 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Nesquik Kahvaltılık Gevrek şimdi bar halinde

Çocukların ve annelerin çok sevdiği Nesquik’ten bir yenilik daha... Çocukların güne iyi bir başlangıç yapmasına ve dengeli beslenmesinde önemli rol oynayan Nesquik kahvaltılık gevrekler, içeriğini ve lezzetini koruyarak ‘Nesquik Tam Tahıllı Bar’ haliyle raflarda yerini aldı.

Nesquik kahvaltılık gevrekler, tam tahıl, 6 vitamin, mineral, lif, kalsiyum ve demir içeren formülüyle, vücudun demir, kalsiyum ve çocuklar için D vitamini ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Çocukların çok sevdiği Nesquik lezzetiyle pratik bir kahvaltı alternatifi sunan ‘Nesquik Tam Tahıllı Bar’, hızlı kahvaltı ihtiyacında ya da besleyici bir ara öğün için annelerin en büyük yardımcısı oluyor.

Nesquik tam tahıllı bar ile kahvaltısı hep yanında!

Kahvaltı etmede isteksiz olan çocuklara günün en önemli öğünü kahvaltıyı sevdirirken, annelere de besleyici bir alternatif sunan Nesquik kahvaltılık gevrekler, anneler ve çocukların beğenisine sunduğu Nesquik Tam Tahıllı Bar ile artık beslenme çantasında da kolayca taşınarak çocukların her zaman yanında olacak.

‘Nesquik Tam Tahıllı Bar’, besleyici içeriği ile de çocukların güne  keyifli bir başlangıç yapmalarını ya da ara öğünlerinde kendilerini iyi hissetmelerini sağlıyor.