25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Netanyahu karşısında Başkan Erdoğan'a dev destek

Başkan Erdoğan'ın Neyatyahu çıkışı sosyal medyada yankılandı. 'Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin.' diyen Başkan Erdoğan'a sosyal medya #WeAreErdogan mesajıyla karşılık verdi.

13 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Netanyahu karşısında Başkan Erdoğan'a dev destek
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun küstah sözlerinin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ""Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme" açıklamaları Twitter'da #WeAreErdogan hashtag'i ile destek buldu. Hashtag dünya listesine 3. sıradan girdi.
 
Erdoğan Netanyahu için, "Ey Netanyahu sen kendine gel kendine. Sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistinli yavruları katleden zalimsin. Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin. Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız. Kudüs davasını bizlere kimse unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor." ifadelerini kullanmıştı.
 
Başkan Erdoğan'ın sözlerinin ardından kendisine Twitter'da büyük bir destek geldi. Sadece Türkiye ile sınırlı kalmayan bu destek, dünya listesini de salladı.