19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Teslim olan teröristlerin son hali çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teslim olan 2 PKK'lının görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi. Güvenlik kaynakları, örgüt üyelerinin uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiğini açıkladı.

TRT Haber9 Haziran 2023 Cuma 10:50 - Güncelleme:
Teslim olan teröristlerin son hali çarpıcı gerçeği gözler önüne serdi

Mağaradan çıkarak teslim olan teröristlerin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi. Sağlık kontrollerinde teröristlerin uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiği belirlendi. Teröristlerin üst düzey sorumlularının ise ziyafet verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Komandolar bölgede iğneyle kuyu kazar gibi teröristlerin bütün inlerine ve mağaralarına giriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı operasyonları sonucu kaçamayacaklarını anlayan teröristler de teslim oluyor.

Milli Savunma Bakanlığı, 4 Haziran'da sosyal medya hesaplarından Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teslim olan 2 teröristin daha görüntülerini paylaşmıştı.

TRT Haber'in haberine göre, Mağaradan çıkarak teslim olan biri kadın olmak üzere iki teröristin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi.

Teröristlerin girilemez dediği her yere giren Mehmetçik bu kez de Hale Dağındaki mağaraya yaptığı operasyonda çok miktarda el yapımı patlayıcı ve silahla birlikte iki teröristi ele geçirdi.

YÜRÜMEKTE BİLE ZORLUK ÇEKİYORLAR

Açlıktan yürümekte bile zorluk çeken teröristlerin bu görüntüsü, örgütün sözde üst yönetimi tarafından kaderlerine terkedildiklerini açıkça ortaya koyuyor.

Güvenlik kaynakları, teslim olan iki teröristten birinin yapılan sağlık muayenelerinde uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiğinin tespit edildiğini açıkladı.

SÖZDE ÜST DÜZEY SORUMLULAR SEFA İÇİNDE

Dağlardaki teröristlerin yaşadığı sefaleti gözler önüne seren onlarca görüntüye rağmen kaynaklara yansıyan diğer fotoğraflarda PKK/KCK'nın sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı olan "Cuma" kod adlı terörist Cemil Bayık'ın sıcak yemekler ile donatılmış yer sofrasında arkadaşlarıyla birlikte ziyafet çekmeye devam ettiği açıkça görülüyor.

AVRUPA'DA KURULAN TERÖR TUZAĞINA DÜŞÜYORLAR

Teslim olan teröristlerden birinin Suriye diğerinin ise bir Avrupa ülkesi başkentinde ailesi ile birlikte yaşarken kandırılarak örgüte katıldıkları öğrenildi.