24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Selçuk Bayraktar'dan sert tepki: Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 2019 yerel seçim döneminde T3 Vakfı aleyhine başlatılan kirli kampanyayı yayan gazeteci hakkında görülen davanın sonuçlandığını açıkladı. Selçuk Bayraktar, kirli kampanyayı yayan Çiğdem Toker hakkında 'Yalancının mumu yatsıya kadar yanar... Bu, 2019 yerel seçim döneminde vakfımız aleyhine başlatılan kirli kampanyayı ve İBB'den para aldığı yalanını ilk yayan gazeteci müsveddesi.' ifadelerini kullandı.

31 Mart 2022 Perşembe 23:49 - Güncelleme:
Selçuk Bayraktar'dan sert tepki: Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...

T3 Mütevelli Heyeti Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 2019 yılında T3 Vakfı aleyhinde başlatılan kirli kampanya hakkında görülen davaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Mahkemenin kararına ilişkin haberi, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile Baykar Genel Müdürü ve T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar da Twitter hesabından duyurdu. Selçuk Bayraktar, "Yalancının mumu yatsıya kadar yanar." mesajını paylaşırken, Haluk Bayraktar ise T3 Vakfının kurucuları dışında hiçbir kişi/kurumdan tek kuruş bağış veya tahsis kabul etmediğinin tescillendiğini ifade etti.

Selçuk Bayraktar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar... Bu, 2019 yerel seçim döneminde vakfımız aleyhine başlatılan kirli kampanyayı ve İBB'den para aldığı yalanını ilk yayan gazeteci müsveddesi. Gazetecilik; yalancılık sahtekarlık yüzsüzlük arsızlık da değildir! #GazetecilikMüfterilikDeğildir

T3 VAKFI: ETİK VE AHLAKTAN TAVİZ VERMEYECEK GAZETECİLER İÇİN İLAVE 30 BİN TL

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3), Vakfın, İstanbul Büyükşehir Belediyesinden (İBB) para aldığı iddiası nedeniyle gazeteci Çiğdem Toker'e karşı açtığı tazminat davasını kazandığını duyurdu.

T3 Vakfının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Vakfın, iftira zincirinin ilk halkasına karşı açtığı davayı kazandığı belirtilerek, "Etik ve ahlaktan taviz vermeyecek gazeteciler yetiştirmek üzere oluşturduğumuz burs programına 30.000 TL'lik bir ilave de Çiğdem Toker aleyhine açtığımız davadan geldi. #GazetecilikMüfterilikDeğildir!" ifadelerine yer verildi.