20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Karatay Belediyesi, araç filosunu genişletiyor

Modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik araçlarla ilçesine hizmet eden Karatay Belediyesi, araç filosuna kattığı yeni araçlarla hizmet ağını genişletiyor.

18 Eylül 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Karatay Belediyesi, araç filosunu genişletiyor
21. yüzyılda kendini en iyi teknolojiyle geliştiren Karatay Belediyesi, akılcı kaynak kullanımı ile israfın önüne geçerken bir taraftan belediye bünyesinde kullanılan hizmet araçlarının bakımını yapıyor, diğer taraftan ise araç parkına yeni araçlar kazandırarak hizmeti en üst noktada vermenin gayreti ile çalışmalarını sürdürüyor.
 
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ”6360 sayılı yasa uygulaması ile birlikte belediye olarak iş makinelerimizi çoğaltıyoruz. Bundan önceki aylarda roley tankı aldık ve eskiden köy olan Karatay’ın yeni mahallelerinde asfalt döküyoruz. Dökmüş olduğumuz asfalt 35 km.yi aşmış durumda.” dedi. Yeni bağlanan mahallelerde her hafta süpürgeli araçların temizlik yaptığını ve her gün çöp konteynırlarının çöpleri topladığını belirten Başkan Hançerli, bu bağlamda 10 m3 lük yaklaşık  bedeli 600.000 TL olan 4 yeni çöp konteynırı aldıklarını belirtti. Düsturlarının şehirde ne varsa 90 km. uzaklıktaki mahallelerde de olmasını sağlamak olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yeni makinelerinin 286.000 nüfuslu Karatay ilçesinin her noktasına hizmet götüreceğini vurguladı. 
 
Yeni almış oldukları iş makinelerinin Karatay’a hizmet getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Hançerli, İş makinelerinin hayırlı olmasını diledi.