20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kıyam Turizm 2015’te 2 bin kişiyi kutsal topraklara götürmeyi planlıyor

Kısa süre önce Hac-Umre organizasyon sektörüne adım atmasına rağmen göstermiş olduğu üstün performansla adından söz ettiren Kıyam Turizm, Kutsal Topraklara 2015 yılı içerisinde 2 bin kişi götürmeyi hedefliyor.

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kıyam Turizm 2015’te 2 bin kişiyi kutsal topraklara götürmeyi planlıyor

2010 yılında sektöre iddialı bir biçimde adım atan Kıyam Turizm, hizmette sağladığı memnuniyetle her geçen yıl kutsal topraklara götürdüğü umreci sayısını iki katına çıkartarak emin adımlarla ilerliyor. İstanbulda şubesini de açan Kıyam Turizm, yurt içi-yurt dışı turları ve hava yolları bilet satışında da iddialı.

Sektörde kısa sürede kalitesiyle ve götürdüğü umreci sayısı ile ön plana çıkmalarının püf noktalarını Gazetemize değerlendiren Kıyam Turizm işletme sahiplerinden Süleyman Borazan, “kurulduğumuzdan bu güne işimizi ciddiye alarak tecrübeli kadromuzla yoğun bir çalışma içerisinde olduk. bizim işimiz ve ticaretimiz insanlar nezdinde manevi bir yere sahip olduğu için, işin manevi boyutuna daha çok ağırlık veriyoruz. Manevi bir ibadedeti yerine getiren insanlarımızın hem ibadetlerini hakkıyla yerine getireb ilmeleri hem de kul hakkı boyutunda en ufak bir sorun yaşamama adına oldukça titiz hareket ediyoruz. Dolayısıyla hizmetlerimizden memnun kalan umrecilerimiz, gidip geldikten sonra firmamızla ilgili olumlu referans oluyorlar. Fiyatlarımızı uygun hizmet kalitemizi üst seviyede tutma stratejimizi sürdürüyoruz. Bu da firmamız açısından kısa sürede olumlu bir dönüşüm sağlamış oldu” şeklinde konuştu.

Dört senede de her yıl ikiye katlayarak sektörde zirveye çıkmaya aday olduklarını gösterdiklerini dile getiren Süleyman Borazan, “ilk senemizde 50 umreciyi, ikinci yılımızda 128, geçtiğimiz yıl 850 vatandaşımızı kutsal topraklarla buluşturmuş olduk. 2015 yılı için de 2 bin kişi hedef koyduk ve çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İlk umrecilerimizi Aralık ayında götüreceğiz ve oldukça yoğun talep var.   Prensip olarak öncelikle kendi içimizde  işimizi istişare ediyoruz. Aynı zamanda gelen yolcularımızla istişare edip, eksikleri tesbit ederek tamiri yoluna gidiyoruz” dedi. Borazan ayrıca, yurt içi turlarında bir çok okul, dernek, kurslarla ilgili özel geziler ve turlar düzenlediklerini, ecdadımızın çok önem verdiği Bosna Hersek ve Balkanlara tur düzenlediklerini, yakın zamanda da Kudüse ziyaretçi götüreceklerini sözlerine ekledi.