25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Atakan Işıktutan Survivor 2019'daki performansı nasıl? Atakan Işıktutan kimdir kaç yaşında nereli?

Atakan Işıktutan kimdir, kaç yaşında nereli sorusu Survivor 2019'da dün yapılan eleme konseyinde yapılan SMS oylasıyla gündeme geldi. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında Atakan Işıktutan bu hafta elemeye kalan isimler arasında yer alıyordu. Yarışmadaki performansı ile dikkat çeken Atakan Işıktutan eleme potasında yapılan SMS oylamasıyla adada kalmayı başardı.

14 Şubat 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Atakan Işıktutan Survivor 2019'daki performansı nasıl? Atakan Işıktutan kimdir kaç yaşında nereli?

Atakan Işıktutan kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli sorusuna yanıt aranıyor. 2019 Survivor Atakan Işıktutan arkadaşları tarafından eleme potasına ismi yazılan isimlerden oldu. Atakan Işıktutan Survivor 2019 Türkiye takımında yer alıyor. Kariyeri hayatı merak konusu olan ve internet üzerinden Survivor 2019 yılının Türk yarışmacısı Atakan Işıktutan kimdir nereli kaç yaşında sorusuna yanıt arayanlar için ayrıntıları bu haberimizde derledik. Survivor Türkiye Yunanistan yarışma programı Türkiye takımında yer alan Atakan Işıktutan hakkında merak edilenlere bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR? İŞTE BİYOGRAFİ DETAYLARI

15 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın memleketi Rize. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti.

2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.

Yeni sezonda Türkiye - Yunanistan formatı ile ekrana gelecek Survivor'da heyecan başlıyor. 2 Şubat Cumartesi akşamı Survivor 2019'un startı verilecek. Yarışmanın başlamasına kısa bir süre kala Türk ve Yunan takımı adına adada mücadele edecek birbirinden iddialı yarışmacıların kimler olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

 

SURVİVOR 2019 YENİ BÖLÜM - TV8 CANLI İZLE