19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü kimdir birlikte olduğu Onur Ünlü kim? Hazar Ergüçlü kaç yaşında nereli? Hazar Ergüçlü sevgilisi Onur Ünlü kaç yaşında ne iş yapıyor?

5 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hazar Ergüçlü kimdir?

Geride bıraktığımız aylarda ortaya çıkan aşklarını uzun bir süre gizleme gereği duyan Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü nihayet el ele görüntü verdi. Hazar Ergüçlü'nün hayatı gündemde merak edilen konuların başında geliyor. Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi Onur Ünlü ile el ele görüntülenmesi büyük yankı uyandırdı. Yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Hazar Ergüçlü birlikteliği geride bıraktığımız aylarda magazin gündemine bomba gibi düşmüş, ikilinin arasındaki yaş farkı yüzünden gözler ikiliye çevrilmişti. 45 yaşındaki Ünlü ve 26 yaşındaki Ergüçlü geride bıraktığımız akşam Asmalımescit’te bir mekanda görüntülendi.

Çift, arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra çıkışta ilk kez el ele poz verdi. Ergüçlü gazetecilerin sorularına sadece “Mutluyuz” diyerek yanıt verdi. Birçok diziden bilinen Hazar Ergüçlü, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Güzelliğiyle büyüleyen Hazar Ergüçlü'nün 45 yaşındaki sevgilisi Onur Ünlü ile el ele görüntülenmesi gündemde büyük ilgi gördü.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Aslen Kıbrıslı olan Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında dünyaya geldi. Lefkoşa Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, ilk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle adım attı. Asıl çıkışını ise 2011 yapımı Kuzey Güney adlı dizideki Simay Canay karakteri ile yaptı.
Ardından Star TV ekranlarında yayınlanan MedCezir dizisinde ise Eylül karakterini oynayan Hazar Ergüçlü, 2016 yapımı Yüksek Sosyete ve 2017 yapımı Hayat Sırları’nda başrolde yer aldı.

1 Ocak 1992 senesinde dünyaya gelen Hazar Ergüçlü sinema ve dizi oyuncusu olarak mesleğini sürdürmektedir. Hazar Ergüçlü aslen Kıbrıslı’dır.

İlk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema ile atan oyuncu Hazar Ergüçlü 2011 yılında itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakteri ile ünlenmiştir.

Ardından Star TV ekranlarında yayınlanan MedCezir dizisinde ise Eylül karakterini oynayan Hazar Ergüçlü Yüksek Sosyete dizisi oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Hazar Ergüçlü, PKK belgeselini sosyal medyada yayımlayarak örgüt propagandası yaptığı gerekçesiyle savcı karşısına çıkmıştır.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı sinema  filmleri; Gölgeler ve Suretler, Açlığa Doymak ve Benim Dünyam.

Hazar Ergüçlü nün oynadığı dizi filmler;  Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney ve Yüksek Sosyete.

 

ONUR ÜNLÜ KİMDİR?

nur Ünlü, 1973 yılında İzmit'te dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Daha sonra ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisans yaptı. 1993-1998 yılları arasında "Ah Muhsin Ünlü" mahlasıyla birçok şiir yazdı. Bu şiirlerini "Gidiyorum Bu" adlı kitapta topladı. 1999 yılında hem senaristliğini hem de küçük bir rol (Umur) oynadığı Deli Yürek dizisi ile televizyon kariyerine de adım attı. Daha öncesinde bir çok kısa film çalışmasında da yer aldı. Onur Ünlü, Samanyolu’nda yayınlanan Beşinci Boyut dizisinin senaristliğini yaptı. Fantastik öğelerle yurdum insanı hikâyelerini harmanladığı filmleriyle adından söz ettiren Onur Ünlü, aynı zamanda Polis ya da İtirazım Var gibi filmlerin de senaristliğini üstlendi. Bir süredir dizi projelerinden uzak kalan Onur Ünlü, 2018 yılında bir döneme damga vuran Gerçek Kesit dizisini beyazperdeye uyarladı.

Onur Ünlü, 1973 yılında İzmit'de doğmuştur.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi iletişim sanatları bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi iletişim bilimleri anabilim dalında yüksek lisans eğitimi yaptı.
Fotoroman yönetmenliği, düğün müzisyenliği ve ticarî yazarlık yaptı.

1993 – 1998 yılları arasında yazdığı şiirleri "Ah Muhsin Ünlü" mahlası ile yayınladı. Onur Ünlü, Şair, yönetmen ve senarist kimliğinin yanında, Leyla The Band adlı müzik grubunda davul çalmaktadır.

2013 – 2014 yılları arasında yönetmenliğini yaptığı "Ben de Özledim" adlı dizide Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Sera Tokdemir, Ezgi Çelik, Cihan Ercan, Burak Aksak, Gülce Oral, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt ile birlikte oynamıştır.

Ödülleri :
2014 - 33. İstanbul Film Festivali -En iyi yönetmen (İtirazım Var) /
2013 - 32. İstanbul Film Festivali -En İyi film (Sen Aydınlatırsın Geceyi)
2013 - 32. İstanbul Film Festivali -En iyi senaryo (Sen Aydınlatırsın Geceyi)
2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri -En iyi senaryo (Sen Aydınlatırsın Geceyi)
2011 - 18.Adana Altın Koza Film Şenliği -En İyi Film (Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi)
2011 - 18.Adana Altın Koza Film Şenliği -En İyi Senaryo (Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi)
2010 - 17.Adana Altın Koza Film Şenliği -En İyi Senaryo (Beş Şehir)
2009 - 46.Antalya Film Şenliği -En İyi Senaryo (Beş Şehir)
Şiir Kitapları :
Gidiyorum Bu
Filmleri :
2014 - İtirazım var (Yönetmen, Senarist) (Sinema Filmi)
2013 - 2014 - Ben de Özledim (Onur) (Yönetmen, Oyuncu) (TV Dizisi)
2013 - Sen Aydınlatırsın Geceyi (Yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2012 - Tek Ölüm Yetmez( Yönetmen) (Kısa Film)
2012 - Şubat (Genel Yönetmen) (TV Dizisi)
2011 - 2013 - Leyla ile Mecnun (Yönetmen, Genel Yönetmen) (TV Dizisi)
2011 - Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (Yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2009 - Kısa'ca Ramazan: Kamil İnsan (Yönetmen, senarist) (Kısa Film)
2009 - Beş Şehir (Yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2009 - Acı Aşk (Senarist) (Sinema Filmi)
2009 - Acemi Müezzin( Yönetmen) (TV Dizisi)
2008 - Nerede Kalmıştık (Yönetmen) (TV Dizisi)
2008 - Güneşin Oğlu (Yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2008 - Gazi (Senarist) (TV Dizisi)
2008 - Büyük Buluşma (Senarist)
2007 - Kör Aşık (Senarist) (TV Filmi)
2007 - Çocuk (Yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2007 - Hakkını Helal Et (Senarist) (TV Dizisi)
2006 - Sırça Köşk (Senarist) (TV Dizisi)
2006 - Polis (Yapımcı, yönetmen, senarist) (Sinema Filmi)
2005 - Körfez Ateşi (Senarist) (TV Dizisi)
2005 - Beşinci Boyut (Yönetmen, Senarist) (TV Dizisi)
2004 - Kalbin Zamanı (Senarist) (Sinema Filmi)
2004 - İstanbul Şahidimdir (Senarist) (TV Dizisi)
2004 - Görünmez Adam (Senarist) (TV Dizisi)
1999 - Deli Yürek (Umur) (Senarist, Oyuncu ) (TV Dizisi)