20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları kimler? O Ses Türkiye yılbaşı konukları belli oldu

Bu yıl koronavirüs nedeniyle uygulanan kısıtlamada herkes evlerinde yılbaşı programlarını seyredecek. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel programının tanıtımı yayımlandı. O Ses Türkiye yılbaşı konukları da belli oldu. Birçok ünlü ismin sahne alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde sürpriz isimler var. Peki O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları kimler? İşte O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları

31 Aralık 2020 Perşembe 18:01 - Güncelleme:
O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları kimler? O Ses Türkiye yılbaşı konukları belli oldu

Televizyon ekranlarının fenomen müzik programı O Ses Türkiye'nin 2021 yılbaşı özel programına katılacak konukları belli oldu. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olacağı O Ses Türkiye, 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Acun Ilıcalı sunuculuğunda 31 Aralık Perşembe akşamı yılbaşı özel programı ile izleyici karşısına çıkacak olan O Ses Türkiye yılbaşı özel programı birbirinden ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Peki O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları kimler? İşte O Ses Türkiye yılbaşı konukları

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yapacağı O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri ise Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk olacak.

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı ekrana gelecek özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler de belli oldu. İşte O Ses Türkiye yılbaşı 2021 konukları..

O SES TÜRKİYE YILBAŞI 2021 KONUKLARI KİMLER?

Sunucu koltuğunda Acun Ilıcalı, jüriler arasında Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın bulunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar belli olmaya başladı. Gecede; Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne alacak.

Milyonların merakla beklediği ve bir klasik haline gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden ünlü isimler, izleyenlere müzik ziyafeti ve eğlenceli anlar yaşatacak.

Serhat Kılıç kimdir?

Sinan Güleryüz kimdir?

İbo Show yılbaşı özel konukları kimler?

2021 yılbaşı için en güzel yeni yıl kutlama mesajları