23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Seda Sayan alay konusu oldu

Seda Sayan herkesi evlendirecek. Seda Sayan Sabahların Sultanı olmayı bırakıp izdivaç sultanı olmaya karar verdi. Sabah programına uzun bir ara veren Seda Sayan yeni bir programla dönüş yapmaya hazırlanıyor. Seda Sayan'ın yeni programı başlamadan alay konusu oldu.

30 Aralık 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Seda Sayan alay konusu oldu
Sabahların sultanı Seda Sayan yepyeni bir programla ekranlara dönüyor. Seda Sayan uzun zamandır ara verdiği ekranlara gelin kaynana programı ile dönüş yapmaya hazırlanıyor. Seda Sayan'ın programı başlamadan Twitter'da en çok konuşulanlar listesine girdi. Program, 30 Aralık Pazartesi gününden itibaren Kanal D ekranında olacak. Bant olarak çekilen bölümler için halen hummalı bir çalışma temposu olanca gücüyle devam ediyor.
Kanal D’ye uzun bir aradan sonra iddialı bir biçimde dönmeyi düşünen Seda Sayan'ın programının başlamasına sayılı günler kala, sosyal medyada #KaynanaGelin_SedayaGelin hashtagıyla dünya gündeminde TT olması ise sanatçıya bir hayli moral olduğu konuşuluyor.
 
 
 nazo ‏@hazrdeil #KaynanaGelin_SedayaGelin ben gidecej olsam once esra erola gider once damat bulurum :))
 
Salih ‏@MuhabbetKushu seda ile kaynanalar kapisiyor ahaha #KaynanaGelin_SedayaGelin
 
N-Mermer ‏@NMermerr #KaynanaGelin_SedayaGelin hashtaginin TT olduğu bi ülkede neyin umudunu bekliyosunuz
 
Melek Karaoğlan ‏@the_momsbian kaynana kaynana gel gidelim sedaya ohh ohh yandan
 
#KaynanaGelin_SedayaGelin
Mustafa.. ‏@bilici__mstf #KaynanaGelin_SedayaGelin hangi kaynana gelin birbiriyle anlaşmışki birleşip sedaya gelecekler bi bu program eksikti tam olck.