16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Sıfır Bir Cio öldü mü diziden ayrıldı mı

Yeni sezonda ' 'Çukur' dizisinde yer alacağı konuşulan 'Sıfır Bir' dizisinin 'Cio'su, 1989 yılının Ekim ayında Adana'da dünyaya geldi. Aslen anne tarafından Diyarbakırlı, baba tarafından ise Elazığlı olan Ceyhan, ailenin en küçük çocuğudur.

2 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Sıfır Bir Cio öldü mü diziden ayrıldı mı

Yeni sezonda ' 'Çukur'' dizisinde yer alacağı konuşulan ''Sıfır Bir'' dizisinin ''Cio''su, 1989 yılının Ekim ayında Adana'da dünyaya geldi. Aslen anne tarafından Diyarbakırlı, baba tarafından ise Elazığlı olan Ceyhan, ailenin en küçük çocuğudur.

 

 

 

Cio Sıfır Bir'den ayrılıyor mu? Savaş ile Cio neden kavga etti?

Sıfır Bir 4. sezon 11. bölüm dün akşam saatlerinde Blu TV'de yayınlandı. Özgür'ün ölümü sonrasında intiham yemini eden Savaş ve Cio arkadaşları ile Sami'den intikam aldı. Cio yaşanan savaşta öldü. Cio neden öldü? Cio, Savaş ile kavga etti diziden ayrılıyor mu? Sosyal medyada son günlerde Sıfır Bir dizisi setinde büyük bir kavga yaşandığı dedikodusu vardı.

Yaşanan kavga sonrasında Cio'nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Cio'nun sezon finalinde ölümünü istediği ve savaş ile kavga ettiği nedeni ile diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edilmişti. Savaş ile Cio kavga nedeni ise Savaş'ın dizi setinde sözünün fazla geçmesi olarak öne sürülüyordu.

4. sezon finalinde Cio yaşanan savaş sırasında öldü. İlerleyen günlerde Cio'nun Sıfır Bir dizisinde devam edip etmeyeceği netleşecek.