19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

20 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

Reyting sonuçlarına göre dün en çok izlenen televizyon programı belli oldu. Pazar günü MasterChef Türkiye, Arıza, Maria ile Mustafa, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizisi yayınlandı. Bu yapımlardan hangisinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları TİAK ölçümleri neticesinde belli oldu. Reyting sıralaması; Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? 20 Aralık 2020 Reyting sonuçları

21 Aralık 2020 Pazartesi 10:04 - Güncelleme:
20 Aralık 2020 Reyting sonuçları açıklandı! Reyting sıralamasında kim birinci oldu?

20 Aralık Pazar akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye, Arıza, Maria ile Mustafa, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun dizilerinin arasından hangilerinin daha fazla izlendiği reyting sonuçları neticesinde belli oldu. Reytingler TİAK (Televizyon izleme araştırmaları kurumu) tarafından Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor. Peki Pazar akşamı reyting sonuçlarına göre hangi kanal ve program birinci oldu? İşte 20 Aralık 2020 reyting sonuçları…

20 Aralık 2020 reyting sonuçları, dün akşam yayınlanan programların izlenme oranlarına göre açıklanıyor. Pazar akşamı TRT 1 'de Tövbeler olsun, Show Tv’de Arıza, Star Tv’de Menajerimi Ara, FOX Tv'de Kefaret gibi yapımlar seyirci karşısına çıktı. Reyting sonuçlarına göre dün akşamın en çok izlenen programı belli oldu.

20 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

20 Aralık tüm kanallara ait reyting sonuçları açıklandı. 

Total'de birinci sırada; Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, ikinci sırada Masterchef Türkiye, üçüncü sırada Show Ana Haber yer aldı.

AB Grubunda birinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer alırken, Masterchef Türkiye ikinci, Çok Güzel Hareketler 2 üçüncü oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

2 MASTERCHEF TURKIYE TV8

3 SHOW ANA HABER SHOW TV

4 A.RIZA SHOW TV

5 KEFARET FOX

6 KANAL D ANA HABER KANAL D

7 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

8 HAVA DURUMU KANAL D

9 COK GUZEL HAREKETLER 2 EN IYILER KANAL D

10 HABER ONU SHOW TV

AB İLK 10 PROGRAM

1 GULBIN TOSUN ILE FOX ANA HABER HAFTA SONU FOX

2 MASTERCHEF TURKIYE TV8

3 COK GUZEL HAREKETLER 2 KANAL D

4 KEFARET FOX

5 SHOW ANA HABER SHOW TV

6 A.RIZA SHOW TV

7 MENAJERIMI ARA STAR TV

8 MASTERCHEF TURKIYE OZET TV8

9 HABER ONU SHOW TV

10 KEFARET (OZET) FOX

Pazar günü TRT 1 'de Tövbeler olsun, Show Tv’de Arıza, Star Tv’de Menajerimi Ara, FOX Tv'de Kefaret dizisi izleyenleri ile buluştu. Öte yandan Tv8 ekranlarında ise Masterchef Türkiye’de lezzet yarışı ekranlara konuk oldu. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. 

Menajerimi ara 17. bölüm Puhu Tv!

Kefaret 5. bölüm izle!

Maria ile Mustafa 16. bölüm full izle!

Arıza 15. son bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 78. yeni bölüm Fragmanı yayınlandı! Demir, Yılmaz'ı kurtarıyor...