20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Hadi İpucu sorusu ve cevabı belli oldu

22 Ocak Hadi İpucu sorusu Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi Fatmagül karakterini kim canlandırdı? sorusu geldi.

22 Ocak 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Hadi İpucu sorusu ve cevabı belli oldu

22 Ocak Hadi İpucu sorusu fotograftaki konu ile ilgili.

Hadi bilgi yarışması birbirinden renkli birbirinden eğlenceli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. Hadi ekibi bugün kendi saati olan 12:30 da yayında olacaktır. Ayrıca fizy uygulamasının sponsorluğunda yapıcalak yarışma ödül dağıtmaya devam edecek.

Hadi ekibi haftanın her günü farklı konsepler de yarışmalar düzenliyor. Hadi bilgi yarışması kurulduğundan bu güne en büyük hedeflerinden biri olan sponsorlu yarışmalar düzenleme konusunda büyük ilerleme gösterdi. Şimdiye kadar sponsorluk anlaşmalarında Turkcell, Pegasus gibi büyük firmaların sponsorluk yarışmaları düzenlemek için hadi ekibiyle anlaştıklarını gördük. Görünen o ki hadi ekibi her güne bir sponsor bularak her gün büyük ödüller dağıtmayı düşünüyor.

22 Ocak 12:30 Hadi yarışmasının ipucu sorusu belirlendi. Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden olan Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterinin kimin canlandırdığı Hadi ipucu sorusu oldu. Peki Fatmagül karakterini kim canlandırdı? İşte Hadi ipucu sorusu cevabı...

Hadi ipucu sorusu belirlendi. Hadi yarışmasının sosyal medya hesabından 22 Ocak 12:30 ipucu sorusu, “Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Hatırlarsınız, bu oyuncumuz aynı zamanda 2014 yılında Kenan Doğulu'yla hayatını birleştirmişti.” şeklinde paylaşıldı. İpucu sorusunun yanıtının merak edenler haberimizden öğrenebilirler. Peki Famagül’ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini kim canlandırdı?

FATMAGÜL!Ü KİM CANLANDIRDI?

YANIT: Beren Saat

BEREN SAAT KİMDİR?

Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara'da dünyaya geldi. Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat'dir. Kendisinden 5 yaş büyük Cem adında abisi vardır. İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji'nde tamamlayan genç oyuncu, üniversite eğitimi için Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nü tercih etti.