19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kadın 53. son bölüm izleyenler Kadın 54. yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor

Kadın 54. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı günlerinin birincisi Kadın yine heyecan dolu bir bölüme imza atıyor. Sarp, trafik kazası geçirdikten sonra ölümü göze alıp Bahar, Pırıl ve çocuklarını alıkoyan Nezir’in yanına gidiyor. Kadın dizisinin hayranları ölüme giden Sarp’ın hayattan kalıp kalmayacağını merak ediyor. Bu sorunun cevabı önümüzdeki Salı günü belli olacak. Kadın, 53. son bölümde Nezir dağ evine gidip Bahar’a Sarp’ı soruyor. Sarp’ı bulamayan Nezir, Bahar ve çocukları alıkoyuyor. Babasının dağ evini korumasız bıraktığını öğrenen Pırıl çılgına dönüyor ama o da Nezir’e yakalanıyor. Nezir daha sonra otelden Pırıl ve çocukları da kaçırıyor. Hapse giren Arif ve babası ne yapacak? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

13 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın 53. son bölüm izleyenler Kadın 54. yeni bölüm fragmanını merakla bekliyor

 

Kadın 54. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Reyting rekorları kıran kadın dizisi son bölümüyle izleyicileri televizyon ekranlarına kilitledi. Kadın, 53. son bölümde Nezir dağ evine gidip Bahar’a Sarp’ı soruyor. Sarp’ı bulamayan Nezir, Bahar ve çocukları alıkoyuyor. Babasının dağ evini korumasız bıraktığını öğrenen Pırıl çılgına dönüyor ama o da Nezir’e yakalanıyor. Nezir daha sonra otelden Pırıl ve çocukları da kaçırıyor. Sarp, trafik kazası geçirdikten sonra ölümü göze alıp Bahar, Pırıl ve çocuklarını alıkoyan Nezir’in yanına gidiyor. Kadın dizisinin hayranları ölüme giden Sarp’ın hayattan kalıp kalmayacağını merak ediyor. Hapse giren Arif ve babası ne yapacak? İşte son bölüm özeti ile dizi hakkında merak edilenler…

 
 
KADIN 53. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Arif ve babası kahvehanede bulunan silah yüzünden gözaltına alınıyor. Ceyda’nın şaşkınlık bakışları arasında gözaltına alınan Arif olayları sessizlikle karşılıyor. Bahar, Nisan ve Doruk yaşadıkları tüm zorluklara rağmen aile olma yolunda ilerliyorlar. Suat’ın adamları dağ evini güvenliksiz bırakıyor. Suat Bey’den emir geldiğini ve artık onları korumayacaklarını söylüyorlar. Sarp adamlara daha fazla para teklif ediyor. Ama bu rağmen korumalar orada kalmayı istemiyorlar.
 
 

 
KADIN 52. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
Suat, Pırıl için endişeleniyor ve onun yanına gitmek istiyor. Münir ona engel olmaya çalışıyor ama durduramıyor. Suat Bahar’ların olduğu eve gidiyor. Kapıyı Bahar açıyor. Kızının onlar yüzünden intihara kalkıştığını söylüyor. Nisan ve Doruk da bu sözleri duyuyor. Sarp ‘onları hiçbir yere götüremezsin’ diyerek ona engel olmaya çalışıyor. Suat imkanları ve gücünün artık Sarp’ın arkasında olmadığını söylüyor. Ayrıca Nezir’in oteli bulmadığını, Pırıl’ın ona yalan söylediğini de anlatıyor. Sarp bu sözlere inanmıyor ama arkasından Pırıl geliyor ve ‘doğru’ diyor. Ayrıca Sarp’ın gözlerine baka baka ‘baba götür beni buradan’ diyor. Bu konuşmalara kulak misafiri oluyor. Pırıl’a gidip onu ve çocukları da oradan götürmesini istiyor. Pırıl ‘Sarp’ı sana bırakıyorum’ dese de Bahar Pırıl’ ‘bizi de götür’ diye yalvarıyor.
 
 
 

KADIN SON BÖLÜM İZLE 

 
 
SARP: BENİM KARIM BAHAR
 
Sarp, Suat’ın çocukları götürmesine izin vermek istemiyor. Suat’ın yakasına yapışıyor ve ‘onlar benim çocuklarım’ diyor. Suat ‘onlar benim çocuklarım diyorsun ama Pırıl’a benim karım diyemiyorsun’ diyor. Sarp bağırarak karısının Bahar olduğunu söylüyor. Pırıl ve Bahar da bu sözleri duyuyor.
 
 
 
 
 
PIRIL’I BEKLEYEN YENİ TEHLİKE
 
Nazir, Münir’in görüşmeye gelmediğini öğreniyor. Suat’ın Pırıl’ın yanına gelmek istemesi Münir farkında olmasa da canını kurtarıyor. Nezir, Pırıl’ın güvenli otelini buluyor. Münir’in ağabeyi araştırma yapmak üzere otele gidiyor. Otelde çalışan bir temizlik görevlisi Pırıl’ın daha önce orada kaldığını ve yine oraya gelmek için oda hazırlattığını anlatıyor.