19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Başkan Erdoğan: CHP'nin tahribatını tamir etmek hamdolsun bize nasip oldu

Başkan Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuştu. Başkan Erdoğan, 'CHP döneminde rüşvet, yolsuzluk paçalardan akıyordu. Su derseniz, o zaten hiç akmıyordu. CHP'nin tahribatını tamir etmek, İstanbul'un suya hasretini gidermek hamdolsun bize nasip oldu' dedi. Başkan Erdoğan, ayrıca grup konuşmasının sonunda dün defnedilen CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan için AK Parti grubu olarak başsağlığı dileklerini iletti.

20 Kasım 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Başkan Erdoğan: CHP'nin tahribatını tamir etmek hamdolsun bize nasip oldu
Başkan Erdoğan'ın konuşmasından bazı satırbaşları:
 
Bürokraside tıkanıklıklar yaşandığını biliyoruz. İnşallah kısa sürede aşacağız.
 
En çok ders çıkarmamız gereken hadiselerden biri 1. Dünya savaşıdır. Paris ziyaretinden bir şey çıkarma gayreti boşunadır.
 
Lafla çevrecilik olmuyor. Gezi Parkı olaylarında bu olayları yapanlar bu olayları yapanların finansörü konumunda olan ve şu anda cezaevine olan bu kişi ile iltisaklı olanlar gözaltına alındı. Malum çevreler, hatta batı dünyasından birileri açıklama yapıyor. Bizim bildiğimiz birçok şey var. Türkiye’de bu işlerin finansörü olduğu kişiler var. Bunlar içeri alındığında niye rahatsız oluyorsunuz. 
 
Bizim varımız yoğumuz her şeyimiz insanımız ülkemiz için. Buna gayret ediyoruz.
 
Gündemlerinde hala ‘Biz Türkiye’yi nasıl karıştırırız’ var. Ülkemizi karıştıramayacaksınız, ülkemizi bölemeyeceksiniz. Milletperver topluluk olarak inşallah sandıkta milletimizle bütünleşmemiz 31 Mart’ta bir başka olacak. 1 Nisan’dan itibaren adeta yeni dönem başlayacaktır.
 
Türkakım, ülkemiz için önemli ive stratejik bir enerji projesidir. 2019 sonunda bitiyor ve tedarik başlıyor.
 
"BUNUN ADI GERİCİLİKTİR"
 
Eski Türkiye’de bıraktığımızı umduğumuz bir takım kavgaların içine çekildiğini görüyoruz. Yapılmaya çalışılan işe bir isim verilecekse bunun adı gericiliktir, çağdışılıktır. Tek parti dönemini özleyenlere söylenecek başka ne söz olabilir. Milletimiz tek parti dönemini vicdanında hak ettiği yere oturtmuştur.
 
“SİYASETTE HORTLAYAMAYACAK”
 
Türkiye’nin tarihinde adı yasaklarla, yoklukla, faşizan baskıyla, zulümle adeta özdeşleşmiş olan bir partinin hala aynı kafada gidiyor olmasını ülkemizin talihsizliği olarak görüyoruz. Adımını devlet düşmanlarıyla birlikte atanlar artık siyasette hortlayamayacak. Millet yerli ve yerli siyasetçi istiyor.
 
Kaybettikleri mevzileri yeniden kazanmak için yeni taktikler üretecek gayretleri olmayanlar eski yöntemleri tedavüle sokuyorlar.
 
“YOLUNU ŞAŞIRANLARI YA ISLAH YA TASFİYE EDECEĞİZ”
 
Gece gündüz çalışacağız. Noksanlarımız varsa tamamlayacağız. Daha çok yatırım yapacağız. Yolunu şaşıranları ya ıslah ya tasfiye edeceğiz.
 
“HER KİM Kİ BENİM İSTEDİĞİM KİŞİ ADAY GÖSTERİLMEDİ DİYE BENZER TAVIRLARA GİRİYORSA…”
 
Bir göreve kimi zaman çok daha fazla kişi talip olur. Adayımız belli olduğunda diğer arkadaşımız onun yanında saf tutar. Her kim ki ben aday gösterilmedim diyerek partimize sırtını dönüyorsa o ki zaten hiçbir zaman AK Partili olmamış demektir. Her kim ki benim istediğim kişi aday gösterilmedi diye benzer tavırlara giriyorsa zaten yanlış yerdedir. Biz bir davayız teşkilatız. Biz de değerlendirme yapılır bunun sonunda da sen filanca yerden adaysın denildiği zaman o da eyvallah der, çalışmaya başlar.