19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Başkan Erdoğan, 'Sokaklara çıkın' provokasyonunda bulunan Portakal'a tepki gösterdi: Ahlaksıza bak

Başkan Erdoğan, Fransa'da meydana gelen protestolar üzerinden Türk vatandaşlarını kışkırtarak sokağa çıkma çağrısında bulunan provokatif Fatih Portakal'a sert tepki gösterdi. Başkan Erdoğan, 'TV ekranlarından haddini bilmezin bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir? Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecektir.' dedi.

AA15 Aralık 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Başkan Erdoğan, 'Sokaklara çıkın' provokasyonunda bulunan Portakal'a tepki gösterdi: Ahlaksıza bak
Başkan Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Denizlililere hitap etti.
 
- "Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi?"
 
CHP'nin muhalefet tarzında, milli ve yerli olmanın yer almadığını dile getiren Erdoğan, nerede Türkiye aleyhine bir iş, özelikle bir girişim, bir saldırı, milli çıkarlara yönelik bir sabotaj ve Türkiye'yi karalamaya yönelik bir kampanya varsa CHP'nin orada olduğunu söyledi.
 
Başkan Erdoğan, Fransa'da sarı yeleklilerin olduğu yerde de CHP'nin bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:
 
"PKK orada. Ne diyorlar? Gezi olayları. Gezi olaylarında bay Kemal nerede? O da orada. Şimdi yine bunların hazırlığı içerisindeler. Boşuna bekliyorsunuz. Bu yollara tevessül ettiğiniz zaman bu ülkede bunun bedelini sizlere çok ağır ödetiriz. Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir. Bir tanesi televizyon ekranından, kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu, fukarası bir tanesi, çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecektir, ben buna inanıyorum. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında zaten herkes dersini aldı ve 15 Temmuz'da herkes dersini aldı. Evelallah, bu ülkede bundan sonra bu tür olaylara girişenler, bunun bedelini ağır öderler. Biz Türkiye'yi bugünlere terör örgütlerine, CHP'ye rağmen getirdik. 2023 hedeflerimize de bunlara rağmen ulaşacağız."