16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

CHP’li Altınok Öz: Kılıçdaroğlu her çürük domatesi yardımcısı yapıyor

Kartal Belediye Başkanı Öz, katıldığı toplantıda Kılıçdaroğlu’na çok sert yüklendi: Bir kasa domates içinde bir tane çürük varsa onu bulup yardımcısı yapar.

1 Ekim 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:

CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yaptığı toplantıda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu yerden yere vurdu: Son kurultayda Genel Başkan’ı destekleyen biriyim. Parti kendi çıkarlarını daha önde tutanlar tarafından yardımcı olarak yönetilmeye çalışıldığı zaman, sonuçlarının ne olduğunu görüyoruz. Bizim Genel Başkanımızın da bir özelliği vardır. Önüne bir kasa domates koy, içinde bir tane çürük varsa onu bulup çıkarıp Genel Başkan Yardımcısı yapıyor. Dolayısıyla o kasaya çürük domatesi koymadan seçmesini sağlamamız lazım. Bu konuda da böyle düşünüyorum. 

ADAY OLMAYACAĞIM 

Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday olmayacağını belirten Öz şöyle devam etti: Parti, ilçe il, Genel Merkez bana nerede ihtiyaç duyarsa orada olacağım. Herkes aday adayı da aday da olabilir.

Muhalif saftaydı

24 Haziran seçimlerinden sonra CHP’de başlayan imza çalışmasında Muharrem İnce’nin yanında saf tutan Öz, ilçedeki delegeleri de ikna etmeyi başarmıştı. Kılıçdaroğlu’nun bu duruma çok sinirlendiği ve Öz’e yakınlığıyla bilinen milletvekillerine bu sitemini ilettiği biliniyordu. Kartal İlkhaber’in elde ettiği video kısa sürede büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi.

Adalar’ı İnce ve adamlarına açtı

Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok Öz, 24 Haziran seçimlerinden sonra CHP’de başlayan imza sürecinin en etkili isimlerinden biriydi. Kartal Belediyesi’nin Adalar’da bulunan tesisleri Muharrem İnce için imza veren delegelere tahsis etmişti. Hatta bazı delegelerin burada Önder Sav tarafından ikna edildiği bile konuşulmuştu.

(Akşam)