26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

İmamoğlu'na vatandaştan sert tepki: CHP'ye vatan teslim edilmez, bu kadar söylüyorum

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na vatandaştan sert tepki geldi. Bir vatandaş 'HDP ile aynı paralelde bulundunuz' derken bir vatandaş ise, 'CHP´de olduğunuz için sizin şanslı olduğunuzu düşünmüyorum. CHP´ye vatan teslim edilmez, bu kadar söylüyorum' diyerek tepki gösterdi.

12 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarını Kapalıçarşı'da sürdürdüğü sırada vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. CHP'nin HDP'yle ittifak yapmasına bir vatandaş "HDP ile aynı paralelde bulundunuz" derken bir vatandaş ise, "CHP´de olduğunuz için sizin şanslı olduğunuzu düşünmüyorum. CHP´ye vatan teslim edilmez, bu kadar söylüyorum" diyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu bu kez sert kayaya çarptı

Ekrem İmamoğlu, Kapalıçarşı'ya gitti. Ancak tepkiler onu pişman etti. Filistinli bir turist İmamoğlu ile fotoğraf çekinirken "Erdoğan is good" dedi.

Bir esnafın "CHP inanca saygı duymuyor" sözlerine karşı "Sen inancını gözden geçir. Tek işiniz inanç zaten" yanıtını verdi.

CHP'nin PKK ile aynı çizgide olduğunu söyleyen bir vatandaşa ise "Sen mi karar veriyorsun" dedi. Beylikdüzü'nde oturan bir kadının "Nefes alamıyoruz" sözlerini ise "İyi ezberlemişsin" diye küçümsedi.

(aksam.com.tr)