25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Amir Khan’ın Dangal filminden ilk fragman – Vizyon tarihi belli oldu!

Amir Khan yeni filmi ile 2016’ya veda ediyor. Dangal filminin ilk fragmanı yayınlanırken vizyon tarihi de belli oldu. Dangal filminin konusu, fragmanı ve diğer ayrıntılar haberimizde.

24 Ekim 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Amir Khan’ın  Dangal filminden ilk fragman – Vizyon tarihi belli oldu!

Amir Khan Hint sinemasının yıldızlarından biri olarak adını dünyaya duyurmuş önemli bir yıldız. Amir Khan’ın filmleri kendi ülkesinde olduğu gibi tüm dünyada çok izleniyor ve çok seviliyor. Ülkemizde de hatırı sayılı bir izleyici kitlesi bulunan oyuncunun yeni filmi Dangal’ın  fragmanı yayınlandı ve ilk günde yaklaşık on milyon kez izlendi.

 

Amir Khan’ın yeni filminin adı Dangal yani Güreşçi. Yeni rolü için kilo alan ve bir güreşçiyi canlandırdığı film 23 Aralık’ta vizyona girecek. Yaşanmış bir olaydan esinlenerek çekilen film yine renkli sahnelere sahip 

 

Filmde bir güreşçi olan Amir Khan’ın kızları ona özenerek güreşçi olmak isterler. Hem spor alanı olarak hem de toplumsal şartlardan dolayı oldukça tuhaf kaçan bu istek bir çatışma oluşturur. Ancak kızlar, babaları ve toplumsal algı ile mücadele ederler. Babaları da bir değişimi tetikler. Yaşanmış bir olaydan esinlenerek çekilen filmde 

 

Toplumsal duyarlılığı ile bilinen ve filmlerinde genel olarak buna yer veren, yaptığı televizyon programları ile bilinçlenmeye katkı sağlayan Amir Khan’dan yine aynı çizgide bir fiml geliyor: Dangal!

 

AMİR KHAN -DANGAL FİLMİ FRAGMANI

 

Drama türündeki Dangal  filminde Amir Khan 19, 29 ve 55 yaşlarındaki görüntüleri ile rol alacak. Filmin diğer oyuncuları ise 19, 29 ve 55 yaşlarındaki görüntüleri ile rol alacak.

Dangal filminin bazı sahneleri Türkiye’de çekilmiş olması da Türk izleyiciler için bu filmi ayrıcalıklı kılıyor ancak film ülkemizde vizyona girer mi bilinmiyor.