24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

FETÖ'ye ait hangi kurumlar kapatıldı? – Paralel yapı deşifre edilen ve kapanan kurumlar tam listesi!

Paralel Devlet Yapılanmasına ait kurum ve kuruluşlar tek tek kapanıyor, dün itibariyle FETÖ’ye ait tüm Türkiye’de deşifre edilen binlerce iş yeri, okul, sağlık merkezi gibi ufak büyük birçok kurum ve kuruluşa kilit vuruldu. Paralel Devlet Yapılanması’na ait kapanan yerlerin il il listesi haberimizde.

19 Eylül 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
FETÖ'ye ait hangi kurumlar kapatıldı? – Paralel yapı deşifre edilen ve kapanan kurumlar tam listesi!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından çok hızlı temizlik çalışması başlandı. Ülkenin her bölgesinde konumlanmış her türlü kurum ve kuruluşa kilit vuruldu. Sadece okul ve dershaneler değil, Fethullahçı Terör Örgütü’ne finansal kaynak sağlayan diğer kurumlar da kapatıldı. Deşifer edilen Paralel Devlet Yapılanması ile ilgili okul,dersane ve diğer kurumların sayısı ise şok etti.

 

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kararnamede 35 sağlık kuruluşu, 934 okul, 109 öğrenci yurdu, 104 vakıf, 1125 dernek, 15 üniversite ve 19 sendika kapatıldı. Hükümet yetkilileri, eğitim hizmeti veren yerlerde öğrenciler ve velilerin mağdur edilmeyeceğini özellikle söyledi. Kapanan her FETÖ’cü yerde çalışanlar ve iş yerlerinin hizmetini gören alt kadronun da işlerine son verildi. Ülke genelinde yurt,okul,dershane ,etüt merkezi, sağlık birimleri gibi PDY’ye hizmet veren ve kapanan yerlerin listesini sizler için derledik.

 

İŞTE  FETÖ (FETTULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ)’YE AİT KAPANAN KURUM VE KURULUŞLARIN TAM LİSTESİ.

 

 

 

 

 

LİSTENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN