20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Seviyor sevmiyor 5.bölüm 3. fragmanı yayınlandı - Deniz Aslan ortaya çıkıyor!

ATV’nin çok beğenilen dizisi Seviyor Sevmiyor’ un 5. Bölümü bu hafta Türkiye gündeminden dolayı yayınlanmadı. 3 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak dizinin 3. fragmanı da izleyici ile buluştu. İşte Seviyor Sevmiyor dizisinin 5. bölümünde yaşanacaklar ve yayınlanan 3 fragmanı!

10 Ağustos 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Seviyor sevmiyor 5.bölüm 3. fragmanı yayınlandı - Deniz Aslan ortaya çıkıyor!

Seviyor Sevmiyor'da Deniz Aslan artık kendisinin kim olduğunu açıklamak istiyor. Ancak hesaplamadığı bir gerçek var o da İrem’in Yiğit’e karşı hissettiği duygular. İrem oynadığı oyunu yaşamaya başlıyor. Gerçekten Yiğit’ten hoşlanan İrem bir yandan da en yakın dostuna bunu nasıl açıklayacağını düşünüyor. Yiğit ise aşkının peşinden giderken iç dünyasında yaşadığı fırtınalar neymiş izleyici görüyor. Yazın en eğlenceli dizilerinden Seviyor Sevmiyor’un yeni bölüm fragmanları:

 

SEVİYOR SEVMİYOR 5.BÖLÜM 3. FRAGMANI İZLE

SEVİYOR SEVMİYOR 5.BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

SEVİYOR SEVMİYOR 5.BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE

SEVİYOR SEVMİYOR 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Seviyor Sevmiyor 4. bölümde Deniz kendisine kötü davranan ve aşağılayan Yiğit'e patlar. Ancak ilk patlamanın etkisini Yiğit atlatırken Deniz için bu çok kolay olmaz. Akşam Tuna ile beraber fazla çay içip kendinden geçen Deniz tüm içini döker. Yiğit'i telefonla arayıp öfkesini boşaltan Deniz için herşey artık farklı olacaktır.

SEVİYOR SEVMİYOR KORE  UYARLAMASI

Seviyor Sevmiyor daha önce Güney Kore’de 2015 yılında yayınlanan ve sevilen She Was Pretty dizisinin bir uyarlaması. Dizinin başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay var. Leyla ile Mecnun dizisinde oldukça sevilen Zeynep Çamcı, Kocamın Ailesi dizisiyle tanıdığımız Gökhan Alkan, Güllerin Savaşı dizinde parlayan Yiğit Kirazcı özellikle genç izleyicilerin oldukça sevdikleri kişiler.