20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Abdullah Avcı'yı yıkan haber! Süper Lig'de sürpriz gelişme...

Abdullah Avcı ligde şampiyonluğa yürüdüğü Trabzonspor ile üst üste aldığı 5 galibiyetle bu alanda zirvedeydi. Ancak Nuri Şahin, Antalyaspor ile Abdullah Avcı'nın bu istatistiğini geride bıraktı. İşte detaylar...

Star Gazetesi17 Nisan 2022 Pazar 19:11 - Güncelleme:
Abdullah Avcı'yı yıkan haber! Süper Lig'de sürpriz gelişme...

Süper Lig'de açık ara şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, bordo-mavililerle sergilediği başarılı performansla büyük beğeni topladı. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ligin 33. haftası itibariyle en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 11 puan önünde lider durumda.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

NURİ ŞAHİN, ABDULLAH AVCI'YI SOLLADI

Abdullah Avcı, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile birlikte bu sezon 5 maç üst üste kazanan teknik direktör konumundaydı. Ancak Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, 6 maç üst üste galibiyet alarak iki ismi de geride bıraktı. Antalyaspor, Nuri Şahin ile birlikte son haftalarda yakaladığı galibiyet serisiyle çıkışını sürdürüyor.

ABDULLAH AVCI'NIN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Abdullah Avcı, bu sezon bordo-mavili takımın başında 39 resmi maça çıktı. 58 yaşındaki teknik adam bu karşılaşmalarda 25 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile maç başına ortalama 2.18 puan almayı başardı.

Star Gazetesi