25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Vincent Aboubakar Beşiktaş'a dönmek istedi, Ahmet Nur Çebi bakın ne cevap verdi

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a dönmek için Başkan Ahmet Nur Çebi'ye haber gönderdi. Vincent Aboubakar'ı geri çeviren Ahmet Nur Çebi, Kamerunlu yıldıza bakın nasıl cevap verdi.

Takvim19 Mart 2022 Cumartesi 10:09 - Güncelleme:
Vincent Aboubakar Beşiktaş'a dönmek istedi, Ahmet Nur Çebi bakın ne cevap verdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bir hamle geldi. Kara Kartal'da oynadığı futbolla büyük iz bırakan Kamerunlu santrfor Vincent Aboubakar menajeri aracılığıyla Çebi'ye mesaj gönderdi.

Beşiktaş'ta golcü operasyonu! Listede 3 isim var

AHMET NUR ÇEBİ'DEN VINCENT ABOUBAKAR'A RET!

Takvim'in haberine göre; Beşiktaş Başkanı ise kulüpten olaylı bir şekilde ayrılan ve Al Nassr'ın yolunu tutan yıldız golcünün isteğini geri çevirdi. 30 yaşındaki oyuncuyu istemeyen Çebi'nin yakın çevresine çarpıcı açıklamalar yaptığı öğrenildi.

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! 'Hepsini anlatacağım'

"ABOUBAKAR'DAN DAHA İYİSİNİ ALACAĞIZ"

Başkan Çebi'nin, "Taraftarımız rahat olsun. Aboubakar'dan daha iyi bir santrfor alacağız. Taraftarımızı mutlu edeceğiz" ifadelerini kullandığı belirlendi. Siyah- Beyazlılar'ın önümüzdeki günlerde golcü transferi için yeni bir çalışma başlatacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta kimler gidecek, kimler kalacak? Domagoj Vida, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Michy Batshuayi...

BATSHUSAYI SEZON SONUNDA YOLCU

Beşiktaş'ın santrforu Batshuayi bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergiledi. Kiralık sözleşmesi sona erecek Belçikalı yıldız sezon sonu Chelsea'ye dönecek.