19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ali Koç Emre Mor'u bitiriyor! Ozan Tufan takası ve para...

Emre Mor'u Fenerbahçe'ye transfer etmek isteyen sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile görüştü. Ali Koç, Ozan Tufan ve bir miktar para karşılığında Emre Mor transferini bitirmek amacında. İşte detaylar...

Sabah30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:21 - Güncelleme:
Ali Koç Emre Mor'u bitiriyor! Ozan Tufan takası ve para...

Fenerbahçe, sürpriz bir hamle yaparak sezonun ikinci yarısında Karagümrük ile yıldızı parlayan Emre Mor'a talip oldu.

ALİ KOÇ, SÜLEYMAN HURMA İLE GÖRÜŞTÜ

Önceki gün Kadın Futbol Süper Ligi yarı final maçında Karagümrük'ün evinde Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı Vefa Stadı'nda izleyen başkan Ali Koç, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile bir araya geldi.

İsmail Kartal gönderilecek isimleri tek tek açıkladı! 12 futbolcu yolcu

EMRE MOR İÇİN TAKAR ARTI PARA TEKLİFİ

Sabah'ın haberine göre; yaklaşık 70 dakika sohbet eden ikilinin gündemi ise Emre Mor'du. Genç oyuncuyu istediklerini söyleyen Başkan Koç'un, bu transferi takas artı para formülüyle bitirmeyi planladığı öğrenildi.

HURMA 5-6 MİLYON AVRO BEKLİYOR

Genç futbolcu için 5-6 milyon avro civarında bonservis beklentisi olan Başkan Hurma'nın görüşmede kapıyı açık bıraktığı ifade edildi.

Fenerbahçe idmanında sürpriz isim! 18'lik yetenek...

OZAN TUFAN TAKASI

Sarı-lacivertlilerin bu transfer için gözden çıkardığı oyuncu ise kadro dışı bırakılan Ozan Tufan... 27 yaşındaki futbolcunun yanı sıra bir miktar para karşılığında Emre'yi renklerine bağlamayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, önümüzdeki günlerde resmi adımları atarak işi bitirmeyi düşünüyor.