18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Başakşehir maçı sonrası açıkladı! Vitor Pereira'dan mağlubiyet itirafı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir'e 2-0 mağlup oldukları maçın sonunda açıklamalarda bulundu. Normal koşullarda bu maçı kazanacaklarını belirten Pereira, 'İkinci yarıda oyunu değiştirmeye çalıştık ama mümkün olmadı.' dedi.

19 Eylül 2021 Pazar 22:03 - Güncelleme:
Başakşehir maçı sonrası açıkladı! Vitor Pereira'dan mağlubiyet itirafı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir'e 2-0 yenildikleri maçın ardından konuştu.

Yorgun olduklarını kaydeden Pereira, "Sivasspor maçı bu maçtan farklıydı. O maçı kazanabilirdik. İki maç arasında Almanya'da da maç oynadık. Fiziksel ve mental olarak çok yoğun geçti. Bunun faturasını ödedik. Beden olarak buradaydık ama fizik ve kafa olarak burada değildik. Dinlenecek vaktimiz yoktu. Normal koşullarda bu maçı kazanırdık. İkinci yarıda oyunu değiştirmeye çalıştık ama mümkün olmadı." dedi.

Ali Koç'un motive etmek için soyunma odasına indiğini belirten Portekizli hoca, "Almanya'da maçın mental olarak yorucu olduğunu söyledim. Bu sizi etkiliyor. Sadece fiziksel değil, mental olarak da yorulursunuz. Bu yüzden sahada zor reaksiyon gösterirsiniz. Perşembe bir maçımız daha var, buna hazırlanacağız. Biraz daha fazla dinleneceğiz. Başkan soyunma odasına geldi. O da üzgündü ama bizi motive etmek için geldi. Takımın yorgun olduğunun farkında. 14. maçımızı oynadık ve ilk defa kaybettik." ifadelerini kullandı.