25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş Trabzonspor maç sonucu

Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Yüsek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Fırtına zorlu deplasmandan 2-1'lik galibiyete çok yakında ama oyuna sonradan giren Mustafa Pektemek 90+6'da attığı golle buna izin vermedi. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi ve her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

16 Aralık 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Beşiktaş Trabzonspor maç sonucu

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir maça ev sahipliği yapan mücadelede 2 ekip de galibiyete yakın taraftı. Trabzonspor 2-1 üstünlüğünü sadece 90+6'ya kadar koruyabildi. 83'te oyuna sonradan giren Mustafa Pektemek skoru belirleyen golü 90+6'da kaydetti

 

 

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Müthiş bir maça ev sahipliği yapan mücadelede 2 ekip de galibiyete yakın taraftı. Trabzonspor 2-1 üstünlüğünü sadece 90+6'ya kadar koruyabildi. 83'te oyuna sonradan giren Mustafa Pektemek skoru belirleyen golü 90+6'da kaydetti.

 

Maçtan dakikalar

3. dakikada maçın en ilginç anlarından biri yaşandı. Beşiktaş'ın atağa çıkmak istediği anda Pereira'nın orta yuvarlağın kendi yarı alanına bakan diliminden uzaklaştırmak için vurduğu top kaleye yöneldi. Önde yakalanan Karius topu auta bırakmak isterken direğe çarptı. Top da direğin hemen yanından auta çıktı.

 

Karius'tan başarılı kurtarış

Mücadelenin 6. dakikasında Trabzonspor gole çok yaklaştı. Beşiktaş file bekçisi Karius'u geçemedi. Duran topta Jose Sosa'nın ortasında Hüseyin Türkmen'in kafa vuruşunda Karius güzel bir kurtarış ile kornere çeldi.

 

 

Bu kez de Beşiktaş gole yaklaştı

Maçta dakikalar 8'i gösterdiğinde Beşiktaş bu kez gole yaklaştı. Quaresma sağ kanatta topla buluştu. Portekizli yıldızın içeriye ortasında Güven Yalçın gelişine vurdu. Top yandan auta gitti. Genç futbolcu korner diye itiraz etti ama hakem auta hükmetti.

Maçın 15 dakikalık dilimi geride kalırken mücadele açısından iki takımın da bir hayli istekli olduğu gözüktü. Özellikle Trabzonspor önde baskı yaparak Beşiktaş savunmasını rahatsız etmesi gözlerden kaçmadı. Beşiktaş ise bulduğu kontraataklarla Trabzon kalesinde gol aradı.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Adriano takımı atağa çıkartıcakken pas hatası yaptı. Topu kapan isim Jose Sosa oldu. Tecrübeli futbolcu ceza sahasının dışından plase bir şut gönderdi. Alman kaleci Karius için kolay bir top oldu.

 

Nwakaeme direğe takıldı

22. dakikada Trabzonspor gole çok yaklaştı. Bordo Mavili ekip uzak bir noktadan Beşiktaş yarı sahasında serbest vuruş kazandı. Yusuf Yazıcı içeriye ortaladı. Karius hatalı bir şekilde çıktı. Rodallega istediği gibi vuramadı. Boşta kalan topa vuran Nwakaeme'nin şutu üst direkten geri döndü. Beşiktaş savunması topu uzaklaştırdı.

Maçın 26. dakikasında Beşiktaş'ta bu kez de sağ kanattan tehlikeli gelen Adem Ljajic oldu. Tecrübeli futbolcunun ortasında yine genç futbolcu Güven şansını denedi. Genç futbolcunun kafa vuruşu yandan auta gitti.