16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Beşiktaş, Antalyaspor maçına 8 eksikle çıkacak

Turkcell Süper Kupa'da yarın Antalyaspor ile Katar'da karşılaşacak Beşiktaş, karşılaşmaya 8 oyuncusundan yoksun çıkacak.

AA4 Ocak 2022 Salı 10:06 - Güncelleme:
Beşiktaş, Antalyaspor maçına 8 eksikle çıkacak

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da yarın Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Katar'ın başkenti Doha'daki karşılaşma saat 20.45'te Ahmed Bin Ali Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Siyah-beyazlı ekip yarınki karşılaşmaya 8 oyuncusundan yoksun çıkacak. Üst solunum enfeksiyonu bulgularına rastlanan Necip Uysal, Can Bozdoğan, Salih Uçan, Güven Yalçın, Serdar Saatçı, sakatlıkları bulunan Mert Günok ile Gökhan Töre de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bir futbolcunun da yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanan Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup da görev alamayacak.

ÖNDER KARAVELİ İLK DENEYİMİNDE KUPA PEŞİNDE

Siyah-beyazlı ekip, teknik sorumlu Önder Karaveli yönetiminde 6. maçına çıkacak.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasının ardından göreve getirilen Karaveli yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 4 maça çıkan Beşiktaş, 2 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgi aldı.

Beşiktaş, Karaveli'nin sorumluluğunda Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Altay'a 1-0 üstünlük kurarak son 16 turuna yükseldi.

Önder Karaveli, Beşiktaş'ın başındaki ilk deneyiminde Turkcell Süper Kupa'yı almanın sevincini yaşamak için sahada takımını yönlendirecek.