25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beşiktaş Arthur Masuaku ile anlaştı

Rıdvan Yılmaz'ı Rangers'a satan Beşiktaş, yeni sol bekini İngiltere Premier Lig'den buldu. Siyah beyazlılar, West Ham'ın 28 yaşındaki Demokratik Kongolu oyuncusu Arthur Masuaku ile anlaştı.

Fanatik31 Temmuz 2022 Pazar 12:28 - Güncelleme:
Beşiktaş Arthur Masuaku ile anlaştı

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığı sonrasında sol bek için çalışmalar devam ediyor. Fanatik'in haberine göre; siyah-beyazlıların Premier Lig ekibi West Ham'da forma giyen Arthur Masuaku ile anlaştığı gündemde. Futbolcu, Beşiktaş için imzaya geliyor.

Beşiktaş yıllardır unutulan geleneği canlandırdı

BEŞİKTAŞ, MASUAKU'YU BİTİRDİ

Teknik direktör Valerien Ismael'in de onay verdiği 28 yaşındaki Demokratik Kongolu sol bekte siyah-beyazlı yönetim sonunda hedefine ulaştı. West Ham'ın bonservis pazarlığını 5 milyon avrodan açması üzerine Masuaku'yu kiralamak için teklif yapan Beşiktaş, İngiliz ekibini ikna etmeyi başardı.

Valerien Ismael ideal 11'ini belirledi! İşte 2022 model Kartal

MASUAKU NE ZAMAN İSTANBUL'A GELECEK?

West Ham 2 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak baktı. Masuaku'nun hafta içinde İstanbul'a geleceği ve siyah-beyazlı takıma imza atacağı öğrenildi. Demokratik Kongolu oyuncu geçen sezon West Ham'da 13 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol attı.