19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Burak Yılmaz'a yapılan sözleşme camiayı şok etti

Burak Yılmaz’ın sözleşmesi şoka uğrattı. Yıldız oyuncunun yıllık ücretinin yanı sıra kadroda olup olmamasına bakılmaksızın kazanılan her puan başına para aldığı ortaya çıktı.

12 Eylül 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Burak Yılmaz'a yapılan sözleşme camiayı şok etti

OYNAMASA DA PARA ALIYOR  

TRABZON’DA Burak Yılmaz krizi devam ediyor.  Alacakları için TFF’ye ihtar çeken yıldız oyuncuyla yapılan sözleşmesine göre; Burak, yıllık 3 milyon 550 bin euro net ücret artı kadroda olup olmamasına bakılmaksızın kazanılan her puan başına 12.5 bin euro alacak. Yıldız golcüye 1 milyon 72 bin 500 euro ödeme yapıldığını aktaran yönetim, Burak'ın bonuslarla beraber toplam 2 milyon 387 bin 500 euro daha talep ettiğini açıkladı.

PARA MESELESİ DEĞİL 

BURAK sosyal medya hesabından “Aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor. Para ile alakalı bir durum olsa geçen sene de tavrım bu olurdu. Geçen sene değil federasyona başvurmak tek kelime para konuşmadım. Kulüp için de neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister saygılar sunarım” açılamasını yaptı.  

(Gunes)