25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Cengiz Ünder'e çılgın teklif! Öyle bir kulüp talip oldu ki...

Cengiz Ünder için dünya devi PSG harekete geçti. Milli yıldız Cengiz Ünder'i isteyen Fransız ekibi transferi bitirmek için oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Roma ile görüşmelere başlayacak. İşte detaylar...

Star Gazetesi20 Mayıs 2022 Cuma 18:04 - Güncelleme:
Cengiz Ünder'e çılgın teklif! Öyle bir kulüp talip oldu ki...

Fransa Ligue 1'de Marsilya forması giyen Cengiz Ünder için PSG devreye girdi. Sezon ortasında da Fransız gazeteler dev kulübün milli futbolcuyla ilgilendiğini belirten haberler gündeme taşımıştı. Fransız devi sezon sonunda Roma ile masaya oturarak Cengiz Ünder transferini tamamlamak istiyor.

CENGİZ ÜNDER'E DEV TALİP

Yıldız oyuncunun Marsilya ile sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunuyor. Ancak Marsilya, 1 Temmuz 2020 tarihinde Watford'dan transfer edilen Papa Gueye'nin ödemelerinde yaşanan aksaklık nedeniyle FIFA tarafından transfer cezası almıştı. Yasağın bu yaz transfer döneminde kaldırılmaması halinde PSG, Cengiz Ünder transferini bitirmeye çalışacak.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

CENGİZ ÜNDER'İN MARSİLYA PERFORMANSI

Milli futbolcu bu sezon Marsilya'da 46 maça çıktı. Fransa Ligue 1'de 31 maça çıkan yıldız oyuncu 9 gol 2 asistlik performans gösterdi. Fransa Kupası'nda 3 maçta 1 gol atan Cengiz, Avrupa Ligi'nde de 2 gol 3 asist yaptı.

Star Gazetesi