25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Dev Kerem Aktürkoğlu planı! Galatasaray para basacak...

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'daki geleceği belli oldu. Mali yönden sıkıntılı bir dönemden geçen sarı-kırmızılı yönetim, Kerem Aktürkoğlu'ndan yüksek bir bonservis geliri kazanmayı planlıyor. Bu doğrultuda milli oyuncu için gelen teklifler değerlendirilecek. İşte detaylar...

star.com.tr19 Şubat 2022 Cumartesi 00:45 - Güncelleme:
Dev Kerem Aktürkoğlu planı! Galatasaray para basacak...

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki performansıyla birçok Avrupa kulübünün radarına girmeyi başardı. Sarı-kırmızılı yönetim, Kerem Aktürkoğlu'ndan yüksek bir bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor. Milli oyuncu için gelecek olan teklifler değerlendirilecek ve gitmesi halinde yeri, sezon sonu kiralık olarak forma giydiği Adana Demirspor'dan takıma geri dönecek olan Yunus Akgün ile doldurulacak.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

GALATASARAY'IN KEREM AKTÜRKOĞLU PLANI

Bu sezonki başarılı performansıyla Kerem Aktürkoğlu adından sık sık söz ettirirken birçok Avrupa ekibinin de dikkatini çekti. Sarı-kırmızılı kulüp milli oyuncudan yüksek bir bonservis geliri elde etmek istiyor. Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'dan Atletico Madrid başta olmak üzere Lazio, Eintracht Frankfurt, Dortmund ve PSG'nin listesinde bulunuyor.

KEREM'E ALTERNATİF YUNUS AKGÜN

Galatasaray'ın Adana Demirspor'a kiralık olarak gönderdiği Yunus Akgün, sezon sonu sarı-kırmızılı takıma geri dönüyor. Kerem Aktürkoğlu'nun takımdan ayrılması durumunda yerinin Yunus Akgün ile doldurulması planlanıyor. Yunus Akgün, bu sezon 26 maçta 8 gol, 12 asistlik bir performans sergiledi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

23 yaşındaki milli oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 37 maçta görev aldı. 37 maçın 32'sinde ilk 11'de yer alan Aktürkoğlu, 9 gol ve 8 asistle takımına katkıda bulundu. Kerem Aktürkoğlu, performansıyla yeni teknik direktör Domenec Torrent'in de vazgeçilmezi oldu.

star.com.tr