19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Emre Akbaba: Jardel'in Real Madrid'e attığı golden sonra ağlamıştım

Emre: Maç izlerken 2 kez ağladım. Biri milli takımın Kosta Rika’ya karşı oynadığı Dünya Kupası maçı. Diğeri ise Süper Kupa finali. Jardel golü attığında sevinçten ağlamıştım.

10 Eylül 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Emre Akbaba: Jardel'in Real Madrid'e attığı golden sonra ağlamıştım

G.SARAY’IN yıldız transferi Emre Akbaba, kulüp dergisine konuştu, nasıl koyu bir G.Saraylı olduğunu anlattı: Sonuçta serbest bir oyuncu degˆildim, bonservisim kulüpteydi. Eski kulübümün bazı beklentileri vardı fakat ben onlara G.Saray’a gitmek istediğimi ilettim. Onlar da bana başka kulüplerle anlaştıklarını ifade ettiler. Hatta geçen sezon arasında başlamıştı teklifler. Evet, sonuçta profesyonel oyuncuyuz ama sevdigimiz bir takım var. Bu görüsmeler yasanırken Alanyaspor antrenmanlarına devam ediyordum. Benim gönlümde her zaman Galatasaray vardı. 

AİLEM DE İSTİYORDU

‘Siz baska bir takımla anlasmıs¸ olabilirsiniz ama ben istemiyorum’ dedim. Ertesi gün beni tekrar çagırdılar ikna etmek için, onlar da kendi açılarından haklı olabilirler, fakat sonuç degismedi. Aileme de danıştım. Babam olsun, eşim olsun, tüm ailem G.Saray’a gitmemi istemişti. Ben futbol maçı izlerken hayatımda iki defa ağladım. Biri milli takımın Kosta Rika’ya karşı oynadığı Dünya Kupası maçı. Diğeri ise Süper Kupa finalinde oynanan R.Madrid maçı. Jardel golü attığında sevinçten ağlamıştım.

(Aksam)