19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Emre Belözoğlu sır gibi sakladığı transferi bitiriyor! Milli yıldız...

Genç teknik direktör Emre Belözoğlu transfer çalışmalarına bu sezon erken başlamıştı. Kötü sezon geçiren Ozan Tufan'ın peşinde olduğu öğrenilen Emre Belözoğlu'nun oyuncuyu ikna etmek üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

İHA8 Haziran 2022 Çarşamba 08:51 - Güncelleme:
Emre Belözoğlu sır gibi sakladığı transferi bitiriyor! Milli yıldız...

Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun transferdeki hedefi belli oldu. Başarılı çalıştırıcı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması beklenen Ozan Tufan'a talip oldu.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN HEDEFİ OZAN TUFAN

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'de teknik direktörlüğe getirildiğinden bu yana başarılı işlere imza atan Emre Belözoğlu, transferde gözünü Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'a dikti. Orta sahadaki kuvvetliliğini arttırmak isteyen Belözoğlu, 27 yaşındaki oyuncuyu istiyor.

BAŞAKŞEHİR KİRALAMAK İSTİYOR

Emre Belözoğlu'nun isteğiyle harekete geçen Başakşehir yönetimi, Ozan Tufan için kiralık formülünü ön planda tutarken, sarı-lacivertliler ise bonservisiyle transferi gerçekleştirmek istiyor.

Cengiz Ünder, Avrupa'yı fethetti! İnanılmaz başarı...

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Başakşehir'in başında 31 maça çıkan Emre Belözoğlu, bu karşılaşmalarda 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak maç başına 1.90 puan ortalamasını yakaladı.