26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Emre Belözoğlu'nu tahtından etti! Sürpriz isim...

Süper Lig'in başarılı teknik direktörü Emre Belözoğlu bu sezon üst üste aldığı 5 galibiyetle zirvede yer alıyordu. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Emre Belözoğlu'nu tahtından etti. İşte detaylar...

Star Gazetesi15 Nisan 2022 Cuma 20:14 - Güncelleme:
Emre Belözoğlu'nu tahtından etti! Sürpriz isim...

Süper Lig'in genç teknik adamlarından Emre Belözoğlu bu sezon başına geçtiği Medipol Başakşehir'de gösterdiği performansla alkışları topluyor. Takımı düşme hattında alan Emre Belözoğlu aldığı seri galibiyetlerle ligde 4'üncü sırada bulunuyor. Genç teknik adamın hedefi Avrupa kupalarına katılmak.

EMRE BELÖZOĞLU TAHTINDAN OLDU

41 yaşındaki teknik adam bu sezon 5 maç üst üste kazanan iki isimden birisiydi. Takımını sezon ortasında almanın ardından seri galibiyetler elde eden ve takımını alt sıralarda zirveye yükselten Emre Belözoğlu bu anlamda kariyerinden bir ilki gerçekleştirmişti. Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, elde ettiği seri galibiyetlerle Emre Belözoğlu'nu yakaladı. Nuri Şahin de, Emre Belözoğlu gibi takımının başına sezon ortasında geçmişti.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

EMRE BELÖZOĞLU'NUN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Genç teknik adam bu sezon takımının başında 24 maça çıktı. 14 galibiyet almayı başaran Emre Belözoğlu, 5 beraberlik 5 de mağlubiyet aldı.

Star Gazetesi