19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fatih Terim Kasımpaşa maçının 11'inde değişikliğe gidiyor

Terim, Serdar Aziz’i Şampiyonlar Ligi maçına saklayarak Donk’u stoperde Maicon ile birlikte oynatmayı planlıyor. Ndiaye ise artık ön liberodaki yerini alırken, tamamen iyileşen Rodrigues de sol kanatta formayı sırtına geçirecek.

StarSpor11 Eylül 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fatih Terim Kasımpaşa maçının 11'inde değişikliğe gidiyor

GALATASARAY’DA milli maçlar için verilen aranın ardından farklı bir 11 sahada yer alacak. Teknik Direktör Fatih Terim’in Trabzonspor deplasmamında alınan 4-0’lık yenilginin ardından bir revizyon harekatına giriştiği ve ilk planda kadroda 3 değişiklik yapmayı planladığı öğrenildi. Terim idmanlarda bu yeni sistemi uygulamaya çalışıyor.

AHMET ÇALIK KULÜBEYE

Bazı futbolcuları milli takımda olması nedeniyle ideal 11’i tam olarak deneyemese de yapmayı düşündüğü revizyonun sinyallerini veren Fatih Hoca’nın önceliği savunmanın göbeği. Serdar Aziz’in sakat olması nedeniyle burada Donk’u deneyecek olan Terim, muhtemelen Ahmet Çalık’ı yedek bırakarak Hollandalı star ile Maicon’u oynatacak.

ONYEKURU FORVET ARKASI

Aslan’ın başarılı çalıştırıcısı savunmanın önünde Ndiaye’yi artık 11’e monte edecek. Onun yanında da Fernando görev yapmaya devam edecek. Bu ikiliden birisi oyunun gidişatına göre hücuma destek verip, diğeri savunmada kalacak. Rodrigues de orta alanın solunda artık 11’e dönecek. Onyekuru forvet arkası, Emre sağ kanatta, Eren de santrforda 11’i tamamlayacak.