18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fenerbahçe Kayserispor maç sonucu kaç kaç

Fenerbahçe Kayserispor maçı beIN Sports canlı izleme linki şifresiz nasıl izlenecek Fenerbahçe Kayserispor maç skoru özeti ve golleri periscope canlı izle! Fenerbahçe Kayserispor saat kaçta, hangi kanalda izlenecek Fenerbahçe - Kayserispor ilk11'lerinde kimler var Fenerbahçe Kayserispor maçı şifresiz canlı yayın veren kanalların listesi hangileri? soruların yanıtları maçı heyecanla bekleyen taraftarlar tarafından merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 2 yenilgi alarak 3 puan toplayabilen ve 11. sırada yer alan sarı-lacivertli ekip, Kayserispor önünde kazanarak moral bulmaya çalışacak. İlk 3 maçında 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek namağlup yoluna devam eden Kayserispor ise 5 puanla 6. sırada bulunuyor. Ülker Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. Fenerbahçe ile Kayserispor, ligde bugün 45. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 44 maçta Fenerbahçe 28, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 101 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 3-3 bitti, Kayseri'de Fenerbahçe 5-0 kazandı. İşte Fenerbahçe Kayserispor beIN Sports canlı izleme linki maç skoru ve detayları...

1 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe Kayserispor maç sonucu kaç kaç

Sarı kırmızı kabus! Fenerbahçe 2-3 Kayserispor (Maç sonucu).

 

Lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe’nin sert düşüşü devam ediyor.

Sarı-lacivertli ekip, Yeni Malatya ve Göztepe'nin ardından Kayseri'ye de yenildi. İki kere öne geçmeyi başarsa da galibiyeti koruyamadı ve ligin 4. Haftasında tam 9 puan kaybetti Maça taraftarının da desteğiyle hızlı bir başlayan Fenerbahçe'nin golleri yeni transferleri Ayew ve Slimani'den geldi. Harun Tekin de kalesinde başarılı kurtarışlarıyla öne çıktı Ancak ligin namağlup ekibi Kayserispor'un yenilmeye niyeti yoktu. Mensah ile maça tutunan Kayseri, Skrtel'in kalesine attığı golle umutlandı. Chery klas bir vuruşla son noktayı koydu

 

BELALI KAYSERİ

Kayseri, Fenerbahçe'ye çalışıyor! Dün akşam güçlü rakibinin ağlarına tam 3 gol bırakan sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de 2014-15 sezonu başından bu yana Fenerbahçe'ye en fazla gol atan takım durumunda (13). Bu dönemde Fenerbahçe'nin kalesinde gördüğü gollerin % 10'u Kayserispor'dan geldi.

 

9 YIL SONRA 3 MAĞLUBİYET

Süper Lig'deki son üç maçından mağlubiyetle ayrılmaktan kurtulamayan Fenerbahçe, en son 2009/10 sezonunda art arda üç lig maçından yenik ayrılmıştı. O dönemde Beşiktaş, Kasımpaşa ve Eskişehir'e yenilen Kanarya, 9 yıl aradan sonra aynı akıbeti paylaştı.

 

FORVETLERİ OYUNA ALDI

Kayserispor karşısında Fenerbahçe bütün forvet oyuncuları sahada yer aldı. Maça Slimani ile başlayan Phillip Cocu daha sonra oyuna yeni transfer Michael Frey ve Roberto Soldado'yu da dahil etti. Ancak puan getirecek golü bulamadı.

 

AYAĞINA KURŞUN SIKTI

Maçın ikinci yarısında karşılıklı goller gelirken Kayseri'nin 2-2 beraberliği sağlayan golü Skrtel'den geldi. 61. dakikada Bilal'ın sağdan ortasına ters bir kafa vuruşu yapan yıldız oyuncu, topu ağlarında gördü. Fenerbahçe, bu golle 2014/15 sezonunun başından kendi kalesine en fazla gol atan (7) takımlar arasında yerini aldı.

Fenerbahçe - Kayserispor maçı saat kaçta?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak.
 

 
Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan maçlar

Fenerbahçe ile Kayserispor, ligde bugün 45. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 44 maçta Fenerbahçe 28, Kayserispor 6 galibiyet aldı, 10 maç da berabere sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 101 golüne, sarı-kırmızılılar 44 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan müsabaka 3-3 bitti, Kayseri'de Fenerbahçe 5-0 kazandı.