26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi “İlişkisi tamamen bitti”

Yıldız oyuncu Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılacağı hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi. Mesut Özil'in sarı-lacivertli kulüple arasındaki bağın tamamen koptuğu ve sezon sonu ayrılarak Körfez ya da ABD'de bir takıma imza atacağı öne sürüldü.

8 Şubat 2022 Salı 11:41 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Mesut Özil depremi “İlişkisi tamamen bitti”

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir'le oynanan maçta da kadroda yer almayan Özil'in Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edildi. VOLE'deki Son Raund programında Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunan yorumcu Serdar Ali Çelikler, oyuncu ile kulüp arasındaki bağın koptuğunu ve sezon sonu Mesut Özil'in ayrılacağını ifade etti.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

"MESUT ÖZİL YA KÖRFEZ'E YA DA ABD'YE..."

Serdar Ali Çelikler'in programdaki sözleri şu şekilde: "Mesut Özil sezon sonu takımdan ayrılır. Körfez ülkelerine ya da ABD'ye transfer olacağını düşünüyorum. Mesut Özil sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe'ye katkı sağlayamaz ve maçlarda da oynayacağını sanmıyorum. Yönetim ile oyuncunun arasındaki bağ koptu. Oyuncunun Fenerbahçe'yle ilişkisi bitti."

8 GOL 2 ASİST

Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe'de çıktığı 23 maçta 8 gol 2 asistlik performans gösterdi. Yıldız oyuncu Galatasaray ile oynanan derbi maçında da 1 gol kaydetmeyi başarmıştı.