24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Fenerbahçeli taraftarlardan Ersun Yanal sesleri

Fenerbahçe taraftarları Beşiktaş maçının 1-1 sona ermesinin ardından, Fırat Aydınus2un bitiş düdüğüyle birlikte Ersun Yanal tezahüratlarına başladı. Kadıköy'de Phillip Cocu'ya tahammül bitti.

24 Eylül 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçeli taraftarlardan Ersun Yanal sesleri

Kritik Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Ryan Babel ve Andre Ayew'in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi, galibiyet bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar mutsuzluğunu maç sonunda belli etti.

Hakem Fırat Aydınus'un son düdüğü çalmasının ardından tribünler yoğun bir şekilde Ersun Yanal tezahüratlarına başladı. Tribünden yoğun katılımın olduğu tezahürat uzun bir süre devam etti.

Ersun Yanal tezahüratları, Caner Erkin'in hakemle tartışması ve kırmızı kart görmesi sonrası kesildi.

SOSYAL MEDYADA #TAMZAMANIERSUNYANAL

Dinamo Zagreb maçı sonrası sosyal medyadan #TamZamanıErsunYanal etiketleriyle gönderiler yapan Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş derbisinin 1-1 bitmesinin ardından da paylaşımlarını yapmaya başladı.

ERSUN YANAL 6 HAFTADA 15 PUAN YAPMIŞTI

Ersun Yanal, 2013/2014 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemdeki futboluyla hem taraftarın gönlünü kazanmış, hem de ilk 6 hafta itibariyle etkileyici bir başlangıç yapmıştı. 2013/14 sezonunda Ersun Yanal önderliğinde Fenerbahçe ilk 6 haftayı 15 puanla kapatmıştı. Cocu önderliğinde ise Fenerbahçe bu sezon 6 haftada 7 puan toplayabildi.