19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Fenerbahçe'ye Kampl için mesaj var

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmak istediği Kevin Kampl'ın menajeri, açıklamalarda bulundu.

26 Aralık 2013 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'ye Kampl için mesaj var
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Kevin Kampl için Ersun Yanal'ın ısrarı sürüyor. Sarı lacivertlilerin, sezon başından bu yana özellikle teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda ilgilendiği Kampl transferinde yeni gelişmeşler yaşanıyor. Sloven futbolcunun menajeri Michael Ruhnau, önemli açıklamalarda bulundu.

Devre arası olmaz

RedBull Salzburg takımının son yıllardaki çıkışının en önemli pay sahiplerinden biri olan Kevin Kampl, Fenerbahçe'nin transfrer listesine girmişti. Avusturya basınına da Fenerbahçe'nin kendisine olan ilgisinden bahseden ve açıklamalarda bulunan Kampl, formundan dolayı mutlu olduğunu ifade etmişti. Futbolcunun menajeri Michael Ruhnau ise sarı lacivertlilerin Kampl'ı istediğini doğruladı. Eurosport.com Türkiye'ye konuşan Ruhnau, Kampl'ın bu sezon çok önemli işlere imza attığını birçok takımın oyuncusuyla ilgilendiğini belirtti. Fenerbahçe'nin devre arasında bu transferi gerçekleştirmesinin oldukça zor olduğunu ifade eden Ruhnau, her an her şeyin olabileceğini ancak şimdilik bu transferin oldukça zor olduğunu sözlerine ekledi.

Salzburg'un Kampl'ı 10 milyon Euro'dan aşağı bir bonservis bedeline kesinlikle satmayacağını söyleyen Sloven futbolcunun menajeri, Türkiye'deki futbol piyasasından da haberdar olduklarını ifade etti. (Eurosport)