19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta listenin en tepesinde Olivier Giroud var

Daily Mail gazetesi, Siyah-Beyazlı ekibin GiROUD Fransız forveti transfer listesinin tepesine koyduğunu yazdı. İş ocakta bitmezse, sezon sonunda resmi imzalar atılacak.

23 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta listenin en tepesinde Olivier Giroud var

KARTAL ocak ayındaki ara transfer döneminde 31 yaşındaki Fransız golcüyü renklerine katabilir. İngiliz kulübü, yedek kalan tecrübeli oyuncu konusunda gereken her türlü kolaylığı gösterecek. Giroud’un mukavelesi bu sezon sonunda bitecek. Yani boşa çıkacak ve Chelsea ondan para kazanamayacak. Bu ihtimali göz önüne alan Ada temsilcisi, uygun bir bonservis bedeliyle futbolcuyu elden çıkarma kararı aldı. Zaten Giroud da genelde yedek kalıyor.

BEDELSİZ İMZA ATABİLİR

Fransa Milli Takımı’yla Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Giroud, bu sezon gol sevinci yaşayamadı. Şu ana kadar Premier Lig’de 3 asisti bulunuyor. Kulüpler arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Daily Mail’in haberine göre; transfer ocak ayında gerçekleşmezse Giroud sezon sonunda bedelsiz olarak Beşiktaş’a imza atacak. Ancak Siyah-Beyazlı ekipte Negredo’nun satışı sonrasında ciddi anlamda bir golcünün eksikliği yaşanıyor. Larin etkisiz kaldı.

SAĞDA BİLE ZORLANIYOR

Sarpsborg mücadelesinde Şenol Güneş, Babel’i oyuna sürmüş ve Hollandalı futbolcu kilidi açmıştı. Güneş, Babel’in bu bölgede oynayamayacağını söylerken, “Esas yeri sol kanat. Sağa geçtiğinde bile zorlanabiliyor. Direkt olarak golcü pozisyonunda oynamaya uygun değil” demişti. Giroud’nun tecrübesi ve ileride top tutabilme özelliği sebebiyle takıma faydalı olabileceği düşünülüyor. Şenol Güneş de Fransız futbolcunun alınması için olumlu rapor verdi.

(Akşam)