24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Erick Pulgar Galatasaray için geliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fiorentina'nın ön liberosu Erick Pulgar'ın işini bitirdi. Şilili futbolcunun bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Hürriyet1 Şubat 2022 Salı 09:42 - Güncelleme:
Erick Pulgar Galatasaray için geliyor

Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent'in takımın başına geçer geçmez ilk sıraya yazdığı 6 numara transferini de bitirdi.

ERICK PULGAR'IN BUGÜN GELMESİ BEKLENİYOR

Sarı kırmızılılar bir süredir Fiorentina ile görüşmelerini sürdürdüğü Şilili ön libero Erick Pulgar'ın transferinde de mutlu sona ulaştı. İtalyan ekibi ile el sıkışılmasının ardından Pulgar da ikna edilirken, oyuncunun bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

İşte Burak Elmas - Luis Campos zirvesinin perde arkası

KİRALAMA BEDELİ YOK!

Hürriyet'te yer alan habere göre; Galatasaray satın alma opsiyonuyla kiraladığı 28 yaşındaki futbolcu için Fiorentina'ya herhangi bir kiralama ücreti ödemeyecek. Sadece bu sezonun geri kalan kısmındaki ücretini karşılayacak.

Domenec Torrent sonrası Galatasaray'da ilk ayrılık...

82 MAÇTA 8 GOL, 12 ASİST

2019-20 sezonu öncesinde 12.3 milyon Euro bonservisle Bologna'dan Fiorentina'ya transfer olan Eric Pulgar 3.5 sezonda Mor Menekşeler ile 82 resmi maça çıkarken; 8 gol, 12 asistle 20 gole direkt katkı verdi. Bu sezon ise 6'sı Serie A, 2'si İtalya Kupası'nda olmak üzere 8 maça çıkan Erick Pulgar'ın 1 asisti bulunuyor.