19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda tur atladı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Galatasaray, ilk maçta 2-1 yendiği Keçiörengücü'yü Türk Telekom Stadı'nda konuk etti.

18 Aralık 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, Türkiye Kupası'nda tur atladı

Galatasaray, genç bir kadroyla çıktığı maçta 2. Lig ekibi Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Galatasaray'a turu getiren gol, 65. dakikada Yunus Akgün'den geldi. Selçuk İnan'ın kullandığı frikikte barajdan seken topu iyi takip eden genç futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Maçın sonunda daha etkili gözüken Keçiörengücü'nde Taha Balcı, 85. dakikada eşitlik golünü kaydetti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray, 1-1'lik beraberliğin ardından tur atlayan takım oldu.

Galatasaray, bu sonucun ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda adını son 16 turuna yazdırdı. Keçiörengücü ise Galatasaray'a toplamda 3-2 mağlup olunca kupaya veda etti.

İLK 11'LER

GALATASARAY: İsmail, Maicon, Ahmet, Linnes, Ömer, Donk, Selçuk, Atalay, Yunus, Celil, Muğdat

KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin Uçar, Abdulkadir Korkut, Cihan Can, Erdi Dikmen, Süleyman Olgun, Uğur Utlu, Gökhan Meral, Batuhan Süer, Seçkin Getbay, Taha Balcı, Sertaç Çam